My Twitter Feed

20 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τον έπιασαν με 21 κιλά κάνναβη -

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα προβλήματα στην Εκπαίδευση -

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

“Φιλική” επίσκεψη Καστανίδη -

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Κρίσιμη κατάσταση για 22χρονο εργάτη -

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη στο νομό -

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Σοβαρές καταγγελίες για το ΓΝΚ -

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Υποσχέσεις Στύλιου για αρδευτικά -

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξανθός: Σπάνε τη κοινωνική συνοχή -

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Γιατί οι νέοι λένε «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»

Από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κιλκίς, Αγγελίδου Ειρήνη, Ελευθερίου Θανάση, Καρολίδη Ηλία, Κεσίδου Χρύσα, Μαυροκεφαλίδου Δεσποινα, Μελίδη Χρήστο, Σειτανιώτη Αλέξη και Φαρμακομύτη Γιώργο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Για τους περισσότερους από εμάς είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχουμε σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι μας όμως, έχουμε ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ καθημερινά, ο καθένας από τη δική του σκοπιά και με τον δικό του τρόπο, έχοντας όμως ένα κοινό γνώμονα, την ανάδειξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και των συμπολιτών μας.

Αποφασίσαμε λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις και τις προσπάθειες μας και σας καλούμε και εσάς να λάβετε δράση. Επιθυμούμε να κάνουμε την αρχή και να φέρουμε ξανά τους πολίτες κοντά στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι συμπολίτες μας είναι απογοητευμένοι από τα κακώς κείμενα της πολιτικής γενικότερα. Εμείς όμως, ως νέοι και νέες, αισθανόμαστε πως έχουμε δυνάμεις και θέλουμε να τις αφιερώσουμε στον τόπο μας. Ειδικά ο δικός μας τόπος μας έχει ανάγκη, περισσότερο από ποτέ. Κόντρα στο παλαιό μοντέλο διοίκησης, το οποίο προωθεί τις πελατειακές σχέσεις, κόντρα στην αδιαφορία που κυριαρχεί, ενωθήκαμε και πορευόμαστε με γνώμονα την διαφάνεια, την δημοκρατία, την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Δήμο Κιλκίς μέσα από μια ποιοτική ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη βασισμένη στις ανάγκες των κατοίκων, μια ανάπτυξη με πυλώνα την προστασία του περιβάλλοντος και των κοινών, αλλά και τη χρήση των νέων τεχνολογιών, που θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου ζωής των πολιτών. Επιδιώκουμε να φέρουμε τους πολίτες κοντά στο περιβάλλον, κοντά στον αθλητισμό, κοντά στον συνάνθρωπο, κοντά στον τόπο. Θέλουμε να ανακτήσουμε την χαμένη μας περηφάνια και να κάνουμε το Δήμο μας πρότυπο. Θέλουμε να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον, να προωθήσουμε τα ιστορικά μνημεία, το Σπήλαιο και τα Μουσεία και να αναδείξουμε τις μοναδικές και αναξιοποίητες δυνατότητες του τόπου αυτού.

Οι λόγοι αυτοί μας οδήγησαν να πορευθούμε με τον Δημήτρη Αγαθόπουλο, ο οποίος μέσα από την πολυετή δράση και συμμετοχή του στα κοινά του τόπου, έχει αποδείξει τις ανιδιοτελείς προθέσεις του, την αγάπη του για τον τόπο και τον αδιάφθορο χαρακτήρα του.

Είμαστε εδώ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και αναλαμβάνουμε δράση για να εκφράσουμε όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, να αντικαταστήσουμε το ατομικό με το συλλογικό συμφέρον και το τετριμμένο με το όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Κιλκίς.

Όλα αυτά θέλουμε να τα κάνουμε μαζί με τους κατοίκους του τόπου.

Μακριά από μεγάλα λόγια ψηφοθηρίας, μακριά από υποσχέσεις για προσωπικό όφελος, μακριά από πάρε δώσε, σας καλούμε σε αυτές τις εκλογές να κάνουμε τη διαφορά, να γυρίσουμε την πλάτη σε προσωπικές δοσοληψίες , να στηρίξετε τους νέους, σας καλούμε να δράσετε με γνώμονα το κοινό συμφέρον, το κοινό καλό, την ανάπτυξη του τόπου μας και το μέλλον της νέας γενιάς, σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να σταθείτε δίπλα μας.”

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

με Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτριο Αγαθόπουλο

Σχολιάστε