My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αυτοπαρουσίαση υποψήφιων

allazoΗ γκρίζα καθημερινότητα που βιώνουμε δε μπορεί να αφήνει αδιάφορους και αμέτοχους νέους ανθρώπους που αγωνιούν για τον τόπου τους, που αγανακτούν μπροστά σε κυβερνητικές αποφάσεις που καθορίζουν χωρίς τη θέληση τους το παρόν και επηρεάζουν το μέλλον τους. Στεκόμαστε απέναντι στα ρουσφετολογικά παιχνίδια, στην αδιαφάνεια, στην κακοδιαχείριση, στις ανισότητες, την απαξίωση του δημότη, στην περιβαλλοντική υποβάθμιση, στα αντιαναπτυξιακές πρακτικές. Συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Αλλά…Ζω, με επικεφαλή την Ιωάννα Ρούσσου και ανθρώπους με εντιμότητα και ικανότητες. Με θέσεις ξεκάθαρες μακριά από μικροκομματικές εμμονές και προσωπικές φιλοδοξίες.

Η πόλη μας, ο δήμος μας είναι ανάγκη να γυρίσει σελίδα, να αλλάξει πρόσωπα και νοοτροπίες. Είναι ανάγκη να αρχίσουμε να διεκδικούμε με θάρρος και επιμονή όλα όσα μας στέρησαν. Όλα αυτά που μνημόνια και Καλλικράτης ισοπέδωσαν.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας των προσεχών εκλογών, δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις φωνές μας, τις αγωνίες μας και την κοινή μας πεποίθηση πως μπορούμε να αλλάξουμε «Αλλά…Ζώντας».

Μιχαηλίδης ΑντώνηςΜιχαηλίδης Αντώνιος

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σκασίλα ν΄ ασχοληθώ με τα κοινά. Στα παιδικά παιχνίδια δεν μ’ ενδιέφερε ποτέ να είμαι αρχηγός και δε ζήλεψα ποτέ τους αριστούχους συμμαθητές μου. Θα διακρίνετε, ίσως, μια πικρία επειδή δεν έχω να σας παρουσιάσω πτυχία, αγώνες, κοινωνική και οικογενειακή ζωή και άλλα τέτοια ευχάριστα και πολύ καλά κάνετε. Αν το κάνω τώρα λοιπόν, κάπως καθυστερημένα βέβαια, είναι γιατί μου ανατέθηκε αποστολή από σκοτεινούς κύκλους ν’ απαλλάξω το Δήμο μας απ’ όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους ανθρώπους που θέλουν να τον σώσουν. Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας με το καλό, διαφορετικά θα σας ταράξω στις τρολιές και τα spam. Στους μεγαλύτερους που νομίζουν ότι δεν κινδυνεύουν χωρίς tablet και smartphone ένα έχω να τους πω:

Κάθε δευτερόλεπτο θα εμφανίζεται στην tv τους η εικόνα του Γιωργάκη.

Αυτά!

Μυρωνίδου ΕλένηΜυρωνίδου Ελένη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Στο Κιλκίς ζω από το Σεπτέμβρη του 1997. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Δημόσια Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάστηκα ως υπάλληλος, αρχικά της Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας και από το 2000 ως υπάλληλος της ALPHA BANK στο υποκατάστημα του Κιλκίς, μέχρι και το 2010, οπότε και συνταξιοδοτήθηκα. Είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά.

Με τη συμμετοχή μου στον εκλογικό συνδυασμό Αλλά..ΖΩ δηλώνω ότι εμπιστεύομαι τη δημοκρατία και την πολυφωνία που ισχύει στις αρχές του, στη διακήρυξή του και τελικά στην αποτελεσματικότητα που συνεπάγονται όλα αυτά.

Πάγκου ΑναστασίαΠάγκου Αναστασία

Σπούδασα χημικός στο ΑΠΘ, είμαι μαμά δύο παιδιών, στα σαράντα πια. Και ζω όπως όλοι οι συνομήλικοί μου μάλλον τα πιο δύσκολα χρόνια έως σήμερα. Χρόνια γεμάτα ανασφάλεια οικονομική και επαγγελματική με αξίες και έννοιες που θεωρούσαμε κεκτημένες και δεδομένες να καταπατούνται. Δημοκρατία, ανάπτυξη, δικαιώματα, ισονομία, συλλογικές αποφάσεις… Να ντρέπεσαι να χρησιμοποιήσεις τις λέξεις γιατί τις έχουν ευτελίσει.

Με ισχυρά ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου, και με πηγαία την ανάγκη της διεκδίκησης των δικαιωμάτων ειδικά των πιο αδύναμων, του δημόσιου συμφέροντος και των κοινωνικών αγαθών, από τα μαθητικά μου ακόμα χρόνια, φαίνεται μάλλον φυσικό να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Αλλά…Ζω», με επικεφαλής την Ιωάννα Ρούσσου.

Με θέσεις ξεκάθαρες, με αρχές και αξιοπρέπεια, μακριά από όλες τις άλλες παλαιοκομματικού τύπου παρατάξεις και μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες. Βασιζόμενοι στη δύναμή μας, που ξεχάσαμε πόσο μεγάλη είναι όταν είμαστε πολλοί. Και με τη βεβαιότητα ότι η αλλαγή που επιθυμούμε είναι αδύνατο να στηρίζεται σε χορηγίες, σε επιχειρηματίες και σε χρεωκοπημένα κόμματα, αφού έτσι κι αλλιώς εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα που σε καμιά περίπτωση δεν είναι κοινά με τα δικά μας.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας της κατάστασης και με κοινή πεποίθηση, ότι η αλλαγή και η ανατροπή για να επέλθει οφείλει να ξεκινάει από τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τη γειτονιά μας, το δήμο μας, ενώνουμε τις αγωνίες μας αλλά και τη δύναμή μας, για να αρχίσουμε να διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Μιχαηλίδης ΔαμιανόςΜιχαηλίδης Δάμος

Γεννήθηκα το 1987 και κατοικώ μόνιμα στο Κιλκίς. Κατάγομαι από οικογένεια αγροτών. Πήγα στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Κιλκίς και το 2004 εισάχθηκα στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2010 ξεκίνησα να εργάζομαι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της Αξιούπολης ως υπεύθυνος γεωπόνος του καταστήματος αγροτικών εφοδίων από όπου και έφυγα όταν αποφάσισα να ανοίξω δικό μου γεωπονικό κατάστημα, το οποίο διατηρώ μέχρι και σήμερα.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά μετά από ώριμη σκέψη και έντονο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σακελαρίου ΚωνσταντίνοςΣακελλαρίου Κώστας

Δάσκαλος στο 5ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς

Ιδρυτικό μέλος και πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “ΝΕΩΝ” Ελληνοπύργου Καρδίτσας από όπου και κατάγομαι. Ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς από το 1983.

Υπηρέτησα το συνδικαλισμό από τη θέση του Προέδρου, του Γραμματέα και του μέλους του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς. Συμμετείχα ως αντιπρόσωπος σε Γεν. Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας. Για μια διετία ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κιλκίς.

Μου αρέσει ο αθλητισμός και είμαι ερασιτέχνης ζωγράφος.

ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ αλλά…ΖΩ.

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ – ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΑσλανίδου Δέσποινα

H συμμετοχή μου στο κίνημα αλλά..ΖΩ, βασίζεται στη βαθιά μου πεποίθηση σύμφωνα με την οποία ο καιρός που οι άλλοι αποφάσιζαν για εμάς έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Θεωρώ πως στάσεις και συμπεριφορές όπως αυτές των χιλιοειπωμένων διαπιστώσεων και της γκρίνιας, της προσωπικής αποστασιοποίησης από τα κοινά, της πολιτικής δηλαδή και κοινωνικής αδράνειας και της -ως εκ τούτων- βαθιά ριζωμένης τακτικής της ανάθεσης, οδήγησαν την χώρα και τις τοπικές κοινωνίες στο σημερινό αδιέξοδο που όλοι βιώνουμε.

Πιστεύοντας στη δύναμη του καθενός από εμάς, στη δύναμη του σκεπτόμενου και ενεργού πολίτη και στη συλλογική προσπάθεια, χωρίς μέντορες και καθοδηγητές, προσδοκώ στη βελτίωση της καθημερινότητας και του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μου, στην πίστη στον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας, στην προσωπική και κοινωνική μας εξέλιξη.

ΒΙΔΙΑΔΑΚΗΣΒιδιαδάκης Μιχάλης

Ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς εδώ και δεκαπέντε χρόνια, Οικονομολόγος στο επάγγελμα, σε μια από τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες της ΒΙ.ΠΕ. Με τη Χαρούλα τη Χρυσουλίδου τη σύζυγό μου, έχουμε δύο αγόρια. Η καταγωγή μου είναι από την άλλη μεριά της Ελλάδας, την Κρήτη. Ξεφεύγω από τη μονοτονία των αριθμών, διαβάζοντας πολύ λογοτεχνία, ιστορία, θέατρο, πολιτική.

Όταν ξεκινήσαμε να ενώσουμε τις αγωνίες μας για τούτο τον τόπο τον περασμένο Οκτώβριο, ήμασταν δεκαπέντε μόλις άτομα. Αυτή μας η αυθόρμητη κίνηση, σε ελάχιστο διάστημα αγκάλιασε ό,τι πιο ποιοτικό, τίμιο και ανιδιοτελές υπάρχει στην κοινωνία μας. Τα πρόσωπα που βλέπω γύρω μου, έχουν μοναδικό τους όραμα την προσφορά, τη συμμετοχή, την βελτίωση του τόπου μας. Χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς συναλλαγές… Είμαι περήφανος που πορεύομαι μαζί τους σ’ αυτό τον αγώνα, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω τούτη την προσπάθεια και μετά την κάλπη. Το «αλλά…ΖΩ» έχει θαρρώ στεριώσει στις συνειδήσεις των συνδημοτών μας. Ας του δώσουμε όλοι την εμπιστοσύνη μας!

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΖαχαριάδης Αλέξανδρος

Αποφοίτησα από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) και αποστρατεύτηκα με το βαθμό του Ταγματάρχη πριν από 6 μήνες.

Είμαι με το αλλά..ΖΩ γιατί το όραμά του με ενέπνευσε ώστε να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της δημοτικής αυτής κίνησης. Με ενέπνευσε γιατί απλά είναι το έργο που όλοι μας συζητάμε μεταξύ μας – καιρός είναι!

 

Λαβασάς ΑθανάσιοςΛαβασάς Αθανάσιος

Μικρότερος γιός του Πλάτων Λαβασά και της Μαρίκας Λαβασά. Γεννήθηκα το 1965 στην πόλη του Κιλκίς όπου και τελείωσα το 1ο Λύκειο Κιλκίς. Σπούδασα Γραφιστική με μετεκπαίδευση στο Παρίσι. Στο επάγγελμα των Γραφικών Τεχνών είμαι από το 1988 μέχρι σήμερα. Συμμετέχω από το 2000 ενεργά στην Ένωση Ποντίων Ν.Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» όπου πέρασα από τις θέσεις του μέλους, του ταμία, του προέδρου και σήμερα του αντιπροέδρου.

Όντως ενδιαφερόμενος για τον πολιτισμό, παρακολούθησα ευρωπαϊκά προγράμματα με ανάλογη θεματολογία. Έχω πάρει μέρος σε διοργάνωση δικτύου λαϊκού πολιτισμού της Μεσογείου μεταξύ χωρών όπως Ιταλία, Ισπανία, Μαρόκο, Αίγυπτος, Κύπρος. Συμμετείχα ενεργά για 4 χρόνια και στο Αθλητικό Σύλλογο «ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ» με διάφορες υπευθυνότητες.

Τέλος πιστεύω ότι η λαϊκή παράδοση και ο πολιτισμός είναι η άμυνα σε αρκετά άσχημα που προοιωνίζονται, αλλά και η βαριά βιομηχανία του τόπου αυτού λόγω της σύνθεσης του πληθυσμού.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣΜπάμπης Ευριπίδης

Γεννήθηκα το 1967. Ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς όλα τα χρόνια εκτός από τα χρόνια των σπουδών μου στο τμήμα Κοινωνικών Λειτουργών του ΤΕΙ Πάτρας. Εργάζομαι από το 2000 στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ στο Κιλκίς.

Έχω πάρα πολλούς λόγους για να είμαι εδώ, στο αλλά..ΖΩ. Δεν ξέρω καν αν πρέπει να τους ιεραρχήσω. Οι αποφάσεις και οι ενέργειές μας του σήμερα, είναι αυτές που προδιαγράφουν το αύριο του τόπου μας. Ενεργοποιούμαι και συμμετέχω σήμερα στα κοινά του τόπου, με την καλύτερη ομάδα που διεκδικεί το Δήμο μας.

Παπαδοπούλου ΕλένηΠαπαδοπούλου Ελένη

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εδώ και 7 χρόνια εξασκώ το επάγγελμα αυτό ως ιδιωτικός υπάλληλος. Επίσης είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στην καθημερινότητά μου συμμετέχω ενεργά στα κοινά. Πίστεψε στον εαυτό σου. Άλλαξε τη ζωή και τον τόπο σου.

σετσίδου ανναΣετσίδου Άννα

Γεννήθηκα στην Τιφλίδα Γεωργίας το 1980 όπου έζησα για 17 χρόνια. Στην Ελλάδα κατοικώ μόνιμα από το 1997. Είμαι “Πτυχιούχος Λογίστρια Τεχνολογικής Εκπαίδευσης(Τ.Ε.)” – Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχω δουλέψει ως βοηθός λογιστή σε διάφορες εταιρίες. Εδώ και ένα χρόνο είμαι άνεργη λόγω της οικονομικής κρίσης. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

tsimpoukasΤσιμπούκας Γεώργιος 

Είμαι Αστυνομικός ε. α. με πολύχρονη γνώση και εμπειρία σε χρηματοοικονομικά θέματα. Εχω οικογένεια και κατοικώ στην Ευκαρπία Κιλκίς. Στάθηκα κοντά στο αλλά…ΖΩ σχεδόν από τις πρώτες ημέρες της δημιουργίας του . Με τη συμμετοχή μου σε όλες τις ανοικτές γενικές συνελεύσεις πείστηκα για τις ευθύνες που έχουμε όλοι μας απέναντι στο τόπο και τα παιδιά μας και είπα τέλος η αδιαφορία , δεν πάει άλλο . Γι’ αυτό και ενώνω τις δυνάμεις μου στο αλλά…ΖΩ με πολίτες έντιμους και ικανούς , που έχουν θέληση να προσφέρουν στη τοπική αυτοδιοίκηση και νοιάζονται αληθινά για τον τόπο τους .

Πραξιγά ΑναστασίαΠραξιγά Αναστασία

Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Δουλεύω στο 2ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς.

Στο αλλά..ΖΩ είδα ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο και αγωνίζονται καιρό τώρα, χωρίς να ενδιαφέρονται για την προσωπική τους προβολή. Που πιστεύουν στο «μαζί», στον εθελοντισμό, στον άνθρωπο.

Χαίρομαι που είμαι και εγώ εδώ, μαζί τους!

Τσουκαλάς Απόστολος (1)Τσουκαλάς Απόστολος

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών. Επίσης είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτων (Σ.ΦΙ.Π) Κιλκίς και ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς.

Στο αλλά..ΖΩ δε θα μπορούσα, παρά να είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις. Θα προσπαθήσω επίμονα και ουσιαστικά να δώσω το στίγμα μου – αυτό του απλού πολίτη – αυτό που απαιτείται από όλους μας, στο Δήμο που ζούμε με τις οικογένειές μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ (1)Παναγιωτίδου Άννα-Μαρία

Γεννήθηκα στη Σουηδία από γονείς μετανάστες. Σπούδασα Ανάλυση Συστημάτων κ Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, εργαζόμενη ταυτοχρόνως ως βοηθός εργαστηρίου. Το 1994 επέστρεψα στην Ελλάδα και εργάστηκα 7 χρόνια στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου στο Κιλκίς. Το 2003 μέσω ΑΣΕΠ διορίστηκα ως καθηγήτρια. Με απασχολούν ιδιαίτερα θέματα παιδαγωγικής και μεθόδων μάθησης και για αυτό πριν από μερικούς μήνες επιλέχτηκα από το Συμβούλιο της Ευρώπης σε θέση βοηθού εξ’ αποστάσεως στην διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα Πεσταλόζι.

Πάντοτε γλωσσού και ανυπόμονη – έτσι λέει η αγαπημένη μου μαμά. Ποτέ λοιπόν δεν κατάφερνα να «κάτσω ήσυχη». Αν και για πολλούς η νοοτροπία του επαγγέλματός μου – Πληροφορική – είναι τεχνοκρατική, σε εμένα κυριαρχεί περισσότερο η ιδέα της λογικής και των κανόνων που περιέχονται στην επιστήμη αυτή. Έτσι, μου είναι αδύνατο πια να ζω αυτόν τον παραλογισμό που ζούμε τα τελευταία χρόνια (άλλοι σίγουρα τον κατάλαβαν νωρίτερα).

Γνωρίζοντας κάποιους από τους φίλους του αλλά..ΖΩ μέσα από τη δράση μας ενάντια στα μεταλλεία και έχοντας λόγω αυτού εισέλθει στους άβατους κόλπους των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ένιωσα πολύ άβολα όταν κατάλαβα ότι έχω ευθύνη για τα όσα αποφασίζονται από τους εκλεγμένους του τόπου, με εμένα στον μικρόκοσμό μου. Ένιωσα ότι κουβαλάω και εγώ τα δικά μου ράμματα «δεν ανακατεύομαι» για τα όσα γίνονται στον τόπο μας. Έτσι αποφάσισα – αν και με πολύ ιδιαίτερες συνθήκες πίεσης στην καθημερινότητά μου – να αλλάξω με το αλλά..ΖΩ.

Για όσους τολμούν να μας κριτικάρουν διατηρώντας την βολική απόσταση της απραγίας, έχω να πω «ιδού η Ρόδος …» – πρώτα ας έρθουν να δούνε πώς ένας – ένας μας επιχειρηματολογεί και εκθέτει την άποψή του – μαζί και τον εαυτό του, και μετά ας μας κρίνουν.

Η ευθύνη των επιλογών μας, μας βαραίνει έναν προς έναν. Εμείς στο αλλά..ΖΩ επιλέξαμε. Η σειρά σας τώρα.

Κεσίδης ΑναστάσιοςΚεσίδης Αναστάσιος

Αξιότιμοι συνδημότες.

Ονομάζομαι Κεσίδης Αναστάσιος και οι φίλοι με φωνάζουν Τάσο. Γεννήθηκα πριν από 49 χρόνια στο Κιλκίς και μεγάλωσα στο Παλαιό Γυναικόκαστρο. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός (δάσκαλος τάξης) στο Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης. Ως αγρότης υπήρξα μέλος του αγροτικού συνεταιρισμού του χωριού μου και αντιπρόσωπος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς στην τριτοβάθμια συνεταιριστική οργάνωση «Κτηνοτροφική» στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ως βιομηχανικός εργάτης στο εργοστάσιο Production Kilkis, στην Βιομηχανική Ζώνη, υπήρξα γραμματέας του σωματίου εργαζομένων. Σήμερα είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Είμαι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μου στον οποίο διατέλεσα και γραμματέας. Υπήρξα εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και είμαι εθελοντής αιμοδότης. Τέλος τα χόμπι  μου είναι το διάβασμα, η ζωγραφική και ο αθλητισμός (τρέξιμο, ποδήλατο, ορειβασία).

Θεωρώ βασική υποχρέωσή μου, ως ενεργού πολίτη, την συμμετοχή μου στα κοινά. Αισθάνομαι επιπλέον,  ότι δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παρατηρητή ούτε αυτός του ουραγού. Ο μόνος χώρος όπου μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ καταθέτοντας τις ιδέες μου, το όραμά μου και την πίστη μου για το μέλλον, είναι η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ.

Σε όλο αυτό το διάστημα της συμμετοχής μου στην Πρωτοβουλία είχα την ευκαιρία να γνωρίσω εξαιρετικούς Ανθρώπους που εργάζονται με αγάπη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο και τους οποίους σας συνιστώ να στηρίξετε ανεπιφύλακτα.

Δελτίο τύπου από ΑλλάΖΩ

Σχολιάστε