My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Αγωνία αγροτών για επιδοτήσεις

Αγωνία διακατέχει τους αγρότες και κτηνοτρόφους λόγω των ξαφνικών αλλαγών που ανακοινώθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου και αφορούν τις επιδοτήσεις που περιμένουν να λάβουν οι δικαιούχοι σε λίγες ημέρες.

Αυτό αναφέρει ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, ο οποίος έστειλε σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου σχετική επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό προκειμένου να του μεταφέρει αυτήν την αγωνία, η οποία αφορά και τα ηλεκτρονικά ενοικιαστήρια της καλλιεργητικής περιόδου 2021-2022.

Με την επιστολή του ο κ. Σιωνίδης ζητά από τον υπουργό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις τελευταίες ανακοινώσεις, εκθέτοντας τις αντικειμενικές αδυναμίες εφαρμογής των αλλαγών και περιγράφοντας τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στην τοπική οικονομία και στους δημότες.

Ο δήμαρχος τονίζει ότι πρόβλημα είναι σύνθετο, αφού εκτός από την οικονομική έχει ανθρώπινη και κοινωνική διάσταση , αφορά όλη την τοπική οικονομία, καθώς και “την επιβίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων του ακριτικού δήμου Παιονίας που επί χρόνια αντιμετωπίζει την μία κρίση μετά την άλλη”.

Σχολιάστε