My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ήθελαν συγκάλυψη της σύλληψης

Τη συγκάλυψη της υπόθεσης της σύλληψης του γιου του προέδρου της Βουλής της ΠΓΔΜ, Τράικο Βελιάνοσκι, στους Ευζώνους Κιλκίς, πριν από περίπου δύο χρόνια, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, φέρεται να επεδίωκε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία του ίδιου με την υπουργό Εσωτερικών Γκορτνάνα Γιανκούλοφσκα.

teloneio-euzonoiΤη συνομιλία αυτή δημοσιοποίησε σήμερα, το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM), στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αποκαλύψεών του, για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 2 Μαϊου 2013 , σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος ΠΓΔΜ ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. του 20χρονου, κατά την είσοδό του στην ελληνική επικράτεια, στο συνοριακό σταθμό Ευζώνων,είχαν βρεθεί και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία Ecstasy, μικροποσότητα κοκαΐνης κι ένα πτυσσόμενο μαχαίρι 9 εκατοστών.

Σε βάρος του συλληφθέντα είχε ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στα Σκόπια, με την υποχρέωση να παρουσιαστεί στη δικάσιμο που είχε οριστεί εις βάρος του, για τις 5 Ιουλίου 2013.

Όπως προκύπτει από την τηλεφωνική συνομιλία, που δημοσιοποίησε η αντιπολίτευση, ο κ.Γκρούεφσκι ενημερώθηκε άμεσα από την κ. Γιανκούλοφσκα, για τη σύλληψη του γιου του προέδρου της Βουλής της ΠΓΔΜ.

Πηγή:www.capital.gr

Σχολιάστε