My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Άστραψε και βρόντηξε ο Κιλκισιακός!

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση του Κιλκισιακού, που συνέτριψε εκτός έδρας με 7-0 τον Εθνικό Αξιούπολης. Η ομάδα του Γιώργου Χοτζούδη σημείωσε το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στους 18 βαθμούς. Από την άλλη μεριά ο Εθνικός γνώρισε τη δεύτερη συνεχή του ήττα μένοντας έτσι στους 17 πόντους.

xotzoudisΟι φιλοξενούμενοι είχαν απλά την απόδοση που έπρεπε να έχουν από το ξεκίνημα της σεζόν. Πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός τους να μη μπορεί να ανταπεξέλθει.

Στο 10′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Παναγιώτης Μωυσίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τηλέμαχος Παπαδόπουλος που με δύο προσωπικά τέρματα στο 25′ και στο 33′ διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Το αξιουπολίτικο συγκρότημα δεν μπορούσε να βρει λύσεις, και μοιραία για αυτό ήρθαν και άλλα τέσσερα τέρματα για τον Κιλκισιακό στην επανάληψη.

Στο 47′ ο Παναγιώτης Μωυσίδης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χρήστου Παρπουτσή να χριστεί σκόρερ, ενώ ο Γιάννης Καρπούζης με μακρινό σουτ στο 59′ σημείωσε το έκτο γκολ του ΑΟΚ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πλασέ ο Παρπουτσής στο 75′. Ο Κιλκισιακός είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 78′ με τον Γιάννη Γεωργιάδη.

Την επόμενη αγωνιστική, που είναι και η τελευταία πριν τη διακοπή, ο Κιλκισιακός υποδέχεται την Α.Ε. Πολυκάστρου, ενώ η Αξιούπολη αντιμετωπίζει και πάλι στο γήπεδό της την Πλαγιά

Σχολιάστε