My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς μας κάλεσε στις εκδηλώσεις”

Μέλη της ΧΑ στη παρέλαση, μπροστά στη... Τράπεζα Κύπρου

Μέλη της ΧΑ στη παρέλαση, μπροστά στη… Τράπεζα Κύπρου

Σύμφωνα με την ίδια τη Χρυσή Αυγή, φέτος η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς την κάλεσε επίσημα σε όλες τις εκδηλώσεις για τον γιορτασμό της 25ης Μαρτίου. Ωστόσο, αρνήθηκε να καταθέσει στεφάνι επειδή, όπως λέει σε ανακοίνωσή της, δεν ήθελε να το καταθέσει “πάνω στα στεφάνια που κατέθεσαν εκπρόσωποι του σάπιου πολιτικού κατεστημένου”!

Ιδού η ανακοίνωση της ΧΑ απ` το blog της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρ. Μακεδονίας:

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κιλκίς, έδωσαν το παρών στην Μαθητική και Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2013.

Φέτος η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς μας κάλεσε επίσημα, σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις καθώς και στην κατάθεση στεφάνων.

Ωστόσο, αρνηθήκαμε να καταθέσουμε το στεφάνι μας, πάνω στα στεφάνια που κατέθεσαν εκπρόσωποι του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

Αρνηθήκαμε να λάβουμε θέσεις εκεί οπού ο Τελετάρχης όρισε, ανάμεσα σε αριστερούς ψευτοεπαναστάτες και δεξιούς ψευτοπατριώτες.

Σταθήκαμε στον χώρο σύνταξης και προετοιμασίας των τμημάτων, εκεί που οι γονείς των παιδιών και οι στρατιώτες μας, ετοιμάζονταν για την παρέλαση τους. Τους χειροκροτήσαμε, φωνάξαμε τα συνθήματα μας, εισπράξαμε χαμόγελα και ικανοποίηση για το ότι το κίνημά μας πήγε να τιμήσει και όχι να αμαυρώσει την παρέλαση.

Είναι ξεκάθαρο ότι τα κέντρα που ήταν ενάντια σε παρελάσεις, βρήκαν την ευκαιρία και πατώντας σε ψεύτικες δικαιολογίες, που έχουν την μορφή κοινωνικών διαμαρτυριών, να προσβάλουν Ήρωες θυσιασμένους και μικρά παιδιά που παρελαύνουν. Άσχημη εντύπωση έκανε επίσης ότι στον ακριτικό μας Νομό ούτε έναν λόχο ολόκληρο δεν έστειλαν στην παρέλαση. 

Με το πέρας της στρατιωτικής και μαθητικής παρέλασης, ακολούθησαν ομιλίες στα γραφεία της Ν.Ε. Κιλκίς από μέλος του Μετώπου Νεολαίας σχετικά με την επανάσταση του 1821 αλλά και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μας, καθώς και απο τον Γραμματέα της Ν.Ε. Κιλκίς του κινήματος μας σχετικά με τους συμβολισμούς της επανάστασης και τη συνάφεια με την επαναστατική και υπερήφανη αντίσταση του κινήματος μας στην πλήρη υποδούλωση. Αναφορά έγινε επίσης και στην διάλυση της Κύπρου μας, άσχετα πλέον με το αν θα πει ΝΑΙ ή ΌΧΙ.”

Σχολιάστε