My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Φάκελος Δρομοκρατία στο Κιλκίς

Εκδήλωση με θέμα τα τροχαία ατυχήματα θα πραγματοποιήσουν έξι φορείς, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τις 8:00 έως τις 14:00, στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Στόχος της εκδήλωσης με τίτλο ”ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ” είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την οδική ασφάλεια και για τις τραγικές συνέπειες των τροχαίων ατυχημάτων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης 2000 άτομα θα ξαπλώσουν στο οδόστρωμα επί της οδού 21ης Ιουνίου και θα γίνει βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση τους με σκοπό να παρουσιαστεί η οδυνηρή εικόνα του αριθμού των ανθρώπων που χάνονται άδικα κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσουν σενάρια προσομοίωσης τροχαίων ατυχημάτων που θα περιλαμβάνουν απεγκλωβισμούς θυμάτων, παροχή Α βοηθειών και κλήση του ΕΚΑΒ.

Για την επίτευξη του σκοπού της δράσης θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό σποτ που θα προβληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, “ώστε να δείξει παντού με αληθινά σκληρό τρόπο οι συνέπειες ενός ατυχήματος, να σοκάρει και να προτρέψει άπαντες σε αλλαγή οδηγικής συμπεριφοράς”, όπως τονίζουν σετη σχετική ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κιλκίς, Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς, Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού και Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς.

Σχολιάστε