My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες

Ο Δήμος Κιλκίς χρηματοδοτείται με 269.080ευρώ από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’ για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε 75 σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια.

Η εγκριθείσα πίστωση θα αξιοποιηθεί για τη σύνταξη νέων μελετών πυροπροστασίας (σχεδίων κάτοψης και τεχνικών περιγραφών μόνιμων συστημάτων πυροπροστασίας), την επικαιροποίηση παλαιών μελετών, τη σύνταξη και παράδοση των τευχών δημοπράτησης για την υλοποίηση των προβλεπόμενων στη μελέτη μέτρων και μέσων πυροπροστασίας, καθώς και τη συντήρηση των μέτρων και μέσων πυροπροστασίας.

“Η ένταξη του Δήμου Κιλκίς στην συγκεκριμένη πρόσκληση του ‘’Φιλόδημου ΙΙ’’ θα καλύψει μια πάγια ανάγκη των σχολείων που στερούνται, δυστυχώς, βασικών μέσων ενεργητικής πυροπροστασίας. Θεραπεύουμε αυτή τη σημαντική υστέρηση εξοπλίζοντας με τα απαραίτητα μέσα πυροπροστασίας όλα τα σχολικά διδακτήρια προσφέροντας εγγυήσεις ασφάλειας στη λειτουργία τους. Η πυρασφάλεια είναι ένα προληπτικό μέτρο προστασίας για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και την παρέχουμε ως άμεση προτεραιότητα’”, δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση του Δήμου Κιλκίς, με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατατέθηκε το Δεκέμβριο του 2019 στο πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’, στην πρόσκληση του οποίου περιλήφθηκαν συνολικά εξήντα εννέα ΟΤΑ της χώρας.

Σχολιάστε