My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Υποβαθμίζουν τη ΔΟΥ Κιλκίς και στο βάθος κατάργηση;

doyΕιρήνη ΑγαθοπούλουΣτην αρχή οι δυο εφορίες του νομού μας γίνανε μια. Στην ουσία, αυτή της Γουμένισσας καταργήθηκε αφού απορροφήθηκε απ` τη ΔΟΥ Κιλκίς. Τώρα θέλουν να μεταφέρουν το δικαστικό και το ελεγκτικό τμήμα της μιας και μοναδικής ΔΟΥ του νομού, σ` αυτήν των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Μ` άλλα λόγια, να “κουτσουρέψουν” τη ΔΟΥ Κιλκίς, με κίνδυνο να την καταργήσουν τελείως στο μέλλον, όπως επισημαίνει σε δήλωσή της, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η επικείμενη μεταφορά του δικαστικού και του ελεγκτικού τμήματος της ΔΟΥ Κιλκίς στη ΔΟΥ Αμπελοκήπων, αποτελεί την απαρχή της συρρίκνωσης και τελικά της κατάργησης της Εφορίας Κιλκίς“, υπογραμμίζει η κ. Αγαθοπούλου, προσθέτοντας στη δήλωσή της και τα εξής:

Όσο και να θέλει κανείς να δει με καλό μάτι κάποιες συγχωνεύσεις υπηρεσιών που συντείνουν στο χτύπημα της γραφειοκρατίας, δεν μπορεί να αποδώσει καλές προθέσεις στην κυβέρνηση στην περίπτωση του Κιλκίς. Ο Νομός μας είναι γεωγραφικά και διοικητικά διασπασμένος σε 2 χωρικές ενότητες (Κιλκίς και Παιονία) και χρειάζεται την αντίστοιχη υποστήριξη δομών και υπηρεσιών. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνει η κυβέρνηση, που συγχωνεύει υπηρεσίες στις δύο αυτές περιοχές, ενώ τώρα προχωράει και στην κατάργηση άλλων, δια της συγχώνευσης με αντίστοιχες της Θεσσαλονίκης. Η υπάκουη στην τρόικα κυβέρνηση, λειτουργεί με μοναδικό στόχο να βγουν οι αριθμοί για τις απολύσεις, με αποτέλεσμα το ακριτικό Κιλκίς να συνεχίζει να δέχεται τα πλήγματα αυτών των πολιτικών που το μόνο σίγουρο είναι ότι αντίκεινται σε οποιαδήποτε τοπική ανάπτυξη.

Αυτή είναι η επίσημη απάντηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στην αγωνιώδη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Αντί να σκύψει πάνω στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που κυριολεκτικά ψυχορραγούν, καταργεί και συγχωνεύει υπηρεσίες που θα έπρεπε να τους εξυπηρετούν. Αντί να προσπαθεί να βρει λύση για τις στρατιές των ανέργων που οι πολιτικές τους δημιούργησαν, προωθεί τη δημιουργία καινούριας στρατιάς ανέργων από το δημόσιο τομέα και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.”

Σχολιάστε