My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Το ΚΔΑΠ του Αλέξανδρου στη Θεσσαλονίκη

To Σάββατο 15/09 το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ – ΑΛΕΞANΔΡΟΣ είχε την χαρά να βρεθεί στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και να συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή της οικογένειας στα πλαίσια του 2ου Κidot Festival!

Συμμετείχαμε με δύο δράσεις ανοιχτές για όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά, μουσικοκινητική με κρουστά και ZUMBA, για να σκορπίσουμε χαρά και να μοιράσουμε την ενέργεια μας σε κάθε οικογένεια!

Ήταν μεγάλη μας χαρά που είμασταν μέρος αυτής της γιορτής, για τις στιγμές που χαρίσαμε, για τα χαμόγελα που λάβαμε, για τις εμπειρίες και γνωριμίες που αποκομίσαμε!

Συνεχίζουμε την ενεργό και δυναμική δράση μας, για να προσφέρουμε χαρά και όμορφες στιγμές σε όλα τα παιδιά, σε κάθε οικογένεια!

Εξειδικευμένη επιμόρφωση

Το Σάββατο 15/09  ήταν μέρα ψυχαγωγίας αλλά και γνώσης για το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Ενώ μια ομάδα βρισκόταν στο KIDOT Festival για να διασκεδάσει τα παιδιά, η καθηγήτρια Πληροφορικής και Eκπαιδευτικής Ρομποτικής συμμετείχε στην εξειδικευμένη επιμόρφωση ‘’SPACE CHALLENGE’’  της LEGO EDUCATION ACADEMY.

H Kική Τραντούδη, αγαπημένη δασκάλα των παιδιών στο μάθημα Ρομποτικής, συνεχίζει και φέτος τα μαθήματα με περισσότερες γνώσεις, θέτοντας νέες προκλήσεις, ερωτήματα και προβληματισμούς στους μικρούς Ρομποτίστες.

Bασικοί στόχοι του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν να γίνει κατανοητός ο σκοπός των διαγωνισμών εκπαιδευτικής ρομποτικής, να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία, να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που αφορούν το διάστημα και να δομηθούν τα κατάλληλα εκπαιδευτικά project για τους μαθητές!

Τα μαθήματα ξεκίνησαν και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε ομαδικά για νέες προκλήσεις!

Σχολιάστε