My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια

Την απαλλαγή των κατοίκων του Δήμου Παιονίας από την καταβολή του τέλους διοδίων στο κόμβο Πολυκάστρου, ζητά ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, με ερώτησή που κατέθεσε προς τον υπουργό Μεταφορών Κ. Καραμανλή.

Τονίζοντας ότι το ανωτέρω αίτημα αποτελεί απαίτηση όλων των κατοίκων και φορέων του Νομού Κιλκίς και ζητώντας την έκδοση σχετικής κοινής Υπουργικής απόφασης, ο κ. Φραγγίδης υπογραμμίζει ότι η άμεση αναβάθμιση της ΠΑΘΕ στο τμήμα Χαλάστρα-Εύζωνοι δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας της κυβερνητικής αδράνειας.

Η ερώτηση του κ. Φραγγίδη είχε υποβληθεί στις 25 Ιουνίου 2020 με αναφορά στην άμεση αναβάθμιση της ΠΑΘΕ και στην απαλλαγή των κατοίκων του Δήμου Παιονίας από την επιβολή των διοδίων.

“Παρά το γεγονός, ότι στην απάντηση της προαναφερθείσας σχετικής ερώτησης στις 6/7/2020 γίνεται αναφορά στην υλοποίηση έργου με εργασίες αναβάθμισης στη λειτουργία της ΠΑΘΕ Α1 «Αξιός /Χαλάστρα -Εύζωνοι», αυτή δεν υλοποιήθηκε εξαιτίας της αδράνειας που επέδειξε για το θέμα η Κυβέρνηση, αντίθετα η επιβολή πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο υλοποιείται με αξιοζήλευτη συνέπεια, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής”, τονίζει ο κ. Φραγγίδης.

Σχολιάστε