My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τα “έψαλλε” σε Γερμανό διπλωμάτη

parastatidis-theodorosΤα είπε “χοντρά” στον αναπληρωτή πρέσβη της Γερμανίας, Σέμτνερ Κλέμενς, ο Θόδωρος Παραστατίδης! Ο Κιλκισιώτης βουλευτής,  με την ιδιότητα του προέδρου της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τον Γερμανό διπλωμάτη, μετά από αίτημα του ιδίου, προκειμένου να συζητήσουν γύρω από το ρόλο της Τρόικας και ιδιαίτερα της Γερμανίας, καθώς και τις ευθύνες που έχουν για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον κ. Παραστατίδη, “έγινε σαφές προς τον πρέσβη, πως το πρόγραμμα αυτό που εκπονήθηκε για την Ελλάδα από πλευράς EUROGROUP, όπου τον κυρίαρχο ρόλο έχει η Γερμανία, δε βγαίνει κι οδηγεί σε αδιέξοδο”. Του εξήγησε, επίσης ότι “από το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής συμπεραίνει κανείς πως ο στόχος δεν ήταν η διάσωση, αλλά η τιμωρία της Ελλάδας”. Τόνισε δε, ότι “η πολιτική αυτή στηρίχτηκε σε μια οριζόντια και ισοπεδωτική αντίληψη σε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής και οικονομικής δραστηριότητας, τα αποτελέσματα της οποίας βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός”, καθώς “ακολουθήθηκε μια βίαιη δημοσιονομική προσαρμογή που έπληξε όλες τις κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού”.

Ο κ. Παραστατίδης έκανε σαφές ότι δεν συμφωνεί με την ακολουθούμενη πολιτική και σε ότι τον αφορά θα αγωνιστεί για την ανατροπή της.

Σχολιάστε