My Twitter Feed

27 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έφυγε νωρίς κι ο Γ. Λιαρετίδης -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Πρόταση μέτρων για πλημμύρες -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Σάββας -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία για τα αγροτικά -

Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Το θέρος διανυκτερεύει στο Κιλκίς! -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Υπόσχεση για άμεση αποζημίωση -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Κιλκίς: Ο ιός τραβάει την ανηφόρα! -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Μεγάλες καταστροφές σε Άγ. Πέτρο -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Σχολική βιβλιοθήκη “Βασιλοπούλου’’

Τιμητική ονοματοδοσία της σχολικής βιβλιοθήκης Νέας Σάντας σε ‘’Όλγα Βασιλοπούλου’’, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Η βιβλιοθήκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη της εκπαιδευτικού, η οποία υπηρέτησε στο εν λόγω σχολείο και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών. Διαθέτει πάνω από χίλια εξακόσια βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, ιστορικά, εκπαιδευτικά και θρησκευτικά εγχειρίδια, εγκυκλοπαίδειες και παραμύθια τα οποία προέρχονται από δωρεά της Κοινότητας.

Η σχολική βιβλιοθήκη ‘’Όλγα Βασιλοπούλου’’ εμπλουτίστηκε από δωρεές του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Κιλκίς, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, της εταιρίας Κουκλίδης & Σία Ε.Ε καθώς και του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Τόσο ο Διευθυντής του Σχολείου όσο και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρθηκαν με συγκινητικά λόγια στους δωρητές της βιβλιοθήκης τους οποίους και ευχαρίστησαν για την ευγενική τους πράξη.

Στη σεμνή τελετή ονοματοδοσίας, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Χατζηαποστόλου εκπροσώπησε το Δήμαρχο Κιλκίς, ενώ παρέστησαν και ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Σάντας Χριστόφορος Γαβράς, ο διευθυντής του σχολείου Βασίλης Αμοιρίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Σοφία Χατζηαθανασιάδου, εκπαιδευτικοί και μαθητές, καθώς και η οικογένεια της εκλιπούσας εκπαιδευτικού.

Σχολιάστε