My Twitter Feed

25 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Υπόσχεση για άμεση αποζημίωση -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Κιλκίς: Ο ιός τραβάει την ανηφόρα! -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Μεγάλες καταστροφές σε Άγ. Πέτρο -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Φεστιβάλ Ισότητας από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -

Παρασκευή, 24 Ιουνίου, 2022

Παιονία: Και ψηφιακές οι πληρωμές -

Πέμπτη, 23 Ιουνίου, 2022

Διψήφια νούμερα αλλά …ύφεση -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Επισπεύδεται επιστροφή φόρου -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Λαμπρή η επέτειος της Μάχης Κιλκίς -

Τετάρτη, 22 Ιουνίου, 2022

Υπόσχεση για άμεση αποζημίωση

Επίσκεψη σε περιοχές των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης που επλήγησαν από τη θεομηνία της Πέμπτης 23 Ιουνίου έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός επισκέφθηκε τον Άγιο Πέτρο, το Πολύπετρο και τα Κουφάλια, όπου η καταστροφή σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν καθολική, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, επλήγησαν περί τα 50.000 στρέμματα καλλιεργειών σε καλαμπόκι, βαμβάκι, σιτάρι, ηλίανθο, φασόλια κ.α.

Ο κ. Γεωργαντάς συζήτησε με παραγωγούς, στους οποίους υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στους αγρότες μέσω του ΕΛΓΑ.

“Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους ίδιους τους παραγωγούς και με τους αγροτικούς συλλόγους, προκειμένου να γίνει με τον πιο αξιόπιστο, τον πιο άμεσο και τον πιο δίκαιο τρόπο η καταβολή των αποζημιώσεων”, τόνισε.

Στο Πολύπετρο και στον Άγιο Πέτρο τον ΥπΑΑΤ συνόδευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης. Στα δε Κουφάλια  επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χαλκιδόνας, όπου έγινε σύσκεψη με τον δήμαρχο Σταύρο Αναγνωστόπουλο και με τη συμμετοχή των βουλευτών της ΝΔ Θ. Καράογλου και Δημ. Μπαρτζόπουλου και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Γ. Αρβανιτίδη.

Σχολιάστε