My Twitter Feed

18 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξάφριζαν τη ΔΕΗ και αντλιοστάσια -

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, 2022

Η βία είναι ξένο σώμα στον αθλητισμό -

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, 2022

Δέσμευση για δίκαιο ασφαλιστικό -

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Γεωργαντάς με καπνοπαραγωγούς -

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, 2022

Και πάλι στη κορυφή της διασποράς -

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου, 2022

Aπεργιακή κινητοποίηση σε ΕΦΚΑ -

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου, 2022

Τι ζητούν οι αγρότες της Παιονίας -

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου, 2022

Ο καλπασμός του ιού συνεχίζεται -

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, 2022

Συνέλευση Ορειβατικού Κιλκίς

Από τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί με ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022. Σε περίπτωση μη απαρτίας (50%+1 παρόντα ενεργά μέλη του Συλλόγου) η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022, στις 19:00 στο εστιατόριο «Βαρελόφρονες».

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης αφορούν τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του 2021, τον οικονομικό απολογισμό του 2021, τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο.Α.), τη συμμετοχή μας σε τοπικές εκδηλώσεις, τη δυνατότητα νέων δράσεων, νέες προτάσεις για το Σύλλογο κ.ά. Για τα θέματα που θέλετε να θέσετε προς συζήτηση, καλό θα ήταν να ενημερώσετε το Προεδρείο νωρίτερα.

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, προγραμματίζουμε και την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου για το 2022, καθώς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε τα μέλη, μιας και φέτος οι εξορμήσεις είναι μηδαμινές, λόγω της υγειονομικής κατάστασης και των ισχυόντων περιορισμών.

Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση πρώτα, κατόπιν θα ακολουθήσει γεύμα με τα παρευρισκόμενα μέλη. Αργότερα, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της βασιλόπιτας.

Η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη για τη ομαλή λειτουργία και την εξέλιξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, όπως επίσης και η τακτοποίηση των συνδρομών τους.

Θα σας παρακαλέσουμε, όπως μας δηλώσετε την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση, καθώς καλό θα ήταν να ειδοποιήσουμε ανάλογα και το εστιατόριο για τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα και την ενεργή συμμετοχή σας.

Για τις δράσεις του Μαρτίου και τον προγραμματισμό τους θα συζητήσουμε στην Γενική Συνέλευση και θα καθορίσουμε τις επόμενες εξορμήσεις μας.

Σχολιάστε