My Twitter Feed

9 Φεβρουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Να απαντήσουν για φ/β σταθμούς -

Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, 2022

“Θα υποστηρίξω τους αγρότες” -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

ΠΕΔΚΜ: Καταδίκη βίας και απειλών -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

“Συνεργασίες με κοινό πρόγραμμα” -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Έργα 240 χιλ. σε ΔΕ Πολυκάστρου -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Γ. Γεωργαντά -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Συγχαίρουν τον Γ. Γεωργαντά -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Προχωράει το έργο υδροδότησης -

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου, 2022

Συγχαίρουν τον Γ. Γεωργαντά

Πρόσωπα και φορείς συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους τον Γιώργο Γεωργαντά για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης:

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά και να του ευχηθώ καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και τα νέα του καθήκοντα.

Η απόφαση του πρωθυπουργού για την τοποθέτησή σας σε ένα νευραλγικό υπουργείο δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αναγνωρίζει τη θετική και επιτυχή σας πορεία σε όλες τις κρίσιμες θέσεις στις οποίες εργαστήκατε και επιτύχατε σπουδαίο έργο, αποτελεί μέγιστη τιμή για το Νομό μας και, δημιουργεί θετική προοπτική για τα ζητήματα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, σε όλη τη χώρα και, ειδικότερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Είμαι βέβαιος πως η θητεία σας στο υπουργείο, το οποίο είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένο με την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, θα είναι επιτυχής, όπως και η πορεία σας σε κάθε κρίσιμη θέση ευθύνης.

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης:

Συγχαίρω θερμά τον Κιλκισιώτη βουλευτή Γιώργο Γεωργαντά για την τοποθέτησή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, σε έναν από τους πλέον παραγωγικούς τομείς της χώρας, που ενισχύει την εθνική μας οικονομία και έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα επιτύχει στο έργο του και στηρίζω τη βεβαιότητά μου στη διάθεσή του να εργαστεί σκληρά, στις οργανωτικές του ικανότητες αλλά και στη θετική εμπειρία που έχει συγκεντρώσει από κάθε θέση ευθύνης που του έχει ανατεθεί μέχρι σήμερα, είτε στο Υπουργείο Παιδείας, είτε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Σε έναν τόπο με αρκετά άλυτα ζητήματα στον πρωτογενή τομέα, προσδοκώ, όπως και οι αγρότες της περιοχής μας, ότι θα συνδράμει για τη θεραπεία τους και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να τεθούν καλύτερες βάσεις στην γεωργία και κτηνοτροφία.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να εμπιστευθεί στον κ. Γεωργαντά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι επιλογή τιμής και αξιοσύνης που ανακλάται στον τόπο μας.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης

Συγχαίρουμε τον συντοπίτη μας βουλευτή Ν. Κιλκίς, Γεώργιο Γεωργαντά για τη νέα του θέση ευθύνης, έπειτα από την επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που τον εμπιστεύτηκε.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας την περίοδο αυτή δοκιμάζονται από την μεγάλη ενεργειακή κρίση. Τα προβλήματα τους είναι σοβαρότατα και ζητούν άμεση λύση.

Είμαστε βέβαιοι ότι η τοποθέτηση του κ. Γεωργαντά ως Υπουργού στο νευραλγικό Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συνδράμει θετικά στην επίλυση πολλών προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική γεωργία- κτηνοτροφία.

Καλή επιτυχία στο έργο του!

Ο μητροπολίτης Γουμένισσας κ. Δημήτριος 

Αγαπητέ μας κύριε Υπουργέ, πάντα άξιος.

Η νέα επιλογή Σας από τον κ. Πρωθυπουργό για τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων συνιστά μιαν επιπλέον αναγνώριση αξιοσύνης και ικανοτήτων διαχείρισης υπεύθυνου πολιτικού ρόλου στο Κυβερνητικό σχήμα. Απηχείται ως τιμή και αναγνώριση σε σύνολο τον ακριτικό μας νομό (ΠΕ Κιλκίς) και στην Παιονία ασφαλώς, για την οποία άλλωστε δεν παύσατε να ενδιαφέρεσθε και να μεριμνάτε, ως πολιτικός συνεργός και στα εκκλησιαστικά μας πράγματα (υποστήριξη το 2014 της μονιμοποίησης της Μητροπόλεως) και στις οικονομικές, αναπτυξιακές και υπηρεσιακές χρείες της περιοχής.

Όπως πετύχατε στη διαχείριση της ευθύνης για την κρίσιμη θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ασφαλώς και Σας προσμένουμε επιτυχημένο και μετρημένο, σώφρονα και ικανό να πετυχαίνετε στη διαχείριση και της νέας Υπουργικής Σας θέσης, προς όφελος της χώρας και της πατρίδος μας, προς όφελος και των αναγκών του νομού-ΠΕ Κιλκίς, με απήχηση στην οικονομική και δημογραφική ανάκαμψη της περιφέρειας.

Σας συνοδεύουμε ολόψυχα με τις εγκάρδιες ευχές και προσευχές μας, να Σας έχει ο Θεός γερό και ακμαίο, ευφυέστατο και προβλεπτικό, αποφασιστικό και πετυχημένο, με αναγνωρίσιμη αξία και προσφορά. Να χαίρεσθε την οικογένειά Σας, να Σας χαίρονται κι αυτοί.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης

Αγαπητέ Υπουργέ,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων.

Η τιμή που σου έγινε από τον Πρωθυπουργό με την ανάθεση του ευαίσθητου τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης, αποτελεί τιμή για όλο τον νομό μας.

Ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σου, προσβλέπουμε σε ακόμη στενότερη συνεργασία επ’ ωφελεία του τόπου μας.

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων σας εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας. h απόφαση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο σας από τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη της νευραλγικής θέσης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί τη δικαίωση της επιτυχημένης πορείας σας σε κυβερνητικά αξιώματα.

Η σταθερότητα και η σκληρή δουλειά με την οποία πορευτήκατε μέσα σε δύσκολες συνθήκες υπηρετώντας πιστά τον όρκο που δώσατε είναι η επιβράβευση σας μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Ο νέος ρόλος τον οποίο επωμίζεσθε αποτελεί τεράστια πρόκληση καθώς η ενασχόληση με θέματα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και των ανθρώπων της ελληνικής περιφέρειας που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Πατρίδας μας, είναι επιτρέψτε μας να τονίσουμε η σπουδαιότερη αποστολή για έναν πολιτικό.

Η εμπειρία, η γνώση, η ακεραιότητα και η οξυδέρκεια είναι αρετές της προσωπικότητας σας και τα κατάλληλα εχέγγυα για μια επιτυχημένη θητεία στην νέα θέση που σας εμπιστεύθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία προκειμένου να φέρετε εις πέρας το δύσκολο ομολογουμένως έργο σας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Γεώργιο Γεωργαντά, για τον ορισμό του στην εξαιρετικά τιμητική θέση ευθύνης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Η επιλογή του από τον Πρωθυπουργό, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί τιμή για το Κιλκίς, αναδεικνύει την αναγνώριση της συμβολής του στην είσοδο της δημόσιας διοίκησης στην ψηφιακή εποχή αλλά και την πεποίθηση ότι δύναται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις νέες προκλήσεις από τη θέση του Υπουργού.

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με δύναμη και υγεία για το καλό του τόπου μας.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον βουλευτή του Νομού Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αυτά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυποίκιλο έργο που καλείται να επιτελέσει, προκειμένου ο αγροτικός κόσμος του Νομού, αλλά και όλης της χώρας, να κάνει βήματα προόδου, να βγει από την αφάνεια και την εγκατάλειψη και να βρεθεί επιτέλους στη θέση που του αξίζει.

Σχολιάστε