My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Προχωρά ο εξοπλισμός

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓια τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού.

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός συνολικής αξίας 575.350 ευρώ θα  εγκατασταθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας και στο Κ.Υ. Πολυκάστρου, μέσω διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδας – ΠΓΔΜ. Αυτή τη στιγμή, οι διαδικασίες βρίσκονται στη φάση της αξιολόγησης των διαγωνισμών για την προμήθεια δύο υπερηχοτομογράφων, ενός μηχανήματος δοκιμασίας κόπωσης με κυλιόμενο τάπητα, τριών συστημάτων ψηφιακής υπολογιστικής ακτινογραφίας και ενός κλιβάνου ατμού, ενώ αναμένεται στο προσεχές διάστημα και η δημοσίευση των υπολοίπων διακηρύξεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Κοινές Δράσεις για την προάσπιση και βελτίωση της δημόσιας υγείας στην Διασυνοριακή Περιοχή Ελλάδας – Π.Γ.Δ.Μ.” πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου η πρώτη συνάντηση για την πρόοδο του έργου, μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής, οι οποίοι αποτελούν τους δύο εταίρους του προγράμματος.

 anthrakidis-geugeliΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής και σ΄αυτή έλαβαν μέρος από την ελληνική πλευρά, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και υπεύθυνος του έργου, Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας και συντονίστρια του έργου, Αναστασία Ορφανίδου. Τους Έλληνες υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Γ.Ν. Γευγελής, Dr. Sretko Jovanov και ο υπεύθυνος του έργου για το Νοσοκομείο Γευγελής, Aleksandar Totovski,.

Κατά τη σύσκεψη, συζητήθηκε η πρόοδος των εργασιών του έργου και καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες των δύο εταίρων για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος.

Η πρόταση υποβλήθηκε στον άξονα προτεραιότητας 1 ” Ενίσχυση της διασυνοριακής οικονομικής ανάπτυξης” και συγκεκριμένα στο μέτρο 1.4 ” Προστασία της Ανθρώπινης Ζωής” του προγράμματος.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι συνολικά 1.125.517,00€, από τα οποία τα 686.862,00€ αποτελούν τον προϋπολογισμό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και τα υπόλοιπα 438.655,00€ του Γενικού Νοσοκομείου Γευγελής.

Σχολιάστε