My Twitter Feed

15 Απριλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεργασία Nescafé με Staramaki -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Συνεχίζονται τα ράπιντ τεστ -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

“‘Οχι μεταφορά της Λαϊκής Γουμένισσας -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλίνουμε με την ΕΛΜΕ -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Επιτέλους, σχολικά γεύματα! -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

ΚΕΠ: Τομή στη λειτουργία τους -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Εμπαιγμός στην εστίαση -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Ζούμε και πάλι μέρες του Νοέμβρη -

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Προτάσεις των Περιπατητών για την ανάπτυξη

Από τον Περιβαλλοντικό Σύλογο Περιπατητών Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά την τηλεδιάσκεψη-συζήτηση επί του εγκεκριμένου Στρατηγικού Σχεδίου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Κιλκίς της 7ης Απριλίου 2021 για την σύνταξη του σχεδίου του Επιχειρησιακού Προγράμματος και τις προτάσεις του εκπροσώπου και προέδρου μας Χρήστου Ανδρεανίδη αρχίζουμε σειρά δελτίων τύπου για κάθε πρόταση που θα διαβιβαστεί αρμοδίως να συμπεριληφθούν στο εν λόγω σχέδιο.

Όλες οι προτάσεις μας αποτελούν διαχρονικές δράσεις του Περιβαλλοντικού μας Συλλόγου Περιπατητών σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες και τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους τόσο του Δήμου Κιλκίς όσο και της Παιονίας όλης της Περιφερειακής μας Ενότητας που την ενημερώναμε και εγγράφως.

Λόγω της πληθώρας των δράσεων ήταν αδύνατο να χωρέσουν σε μία επιγραμματική τοποθέτηση ούτε χωράνε σε ένα δελτίου τύπου ή άρθρο. Με σειρά δελτίων-άρθρων στον τοπικό μας ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο ελπίζουμε σε αναλυτικότερη αποτύπωση επιχειρημάτων και δράσεων για τεκμηριωμένες γραπτές προτάσεις που θα κοινοποιηθούν για την σύνταξη του επιχειρησιακού σχεδίου.

Τονίσαμε και επαλαμβάνουμε ότι πρέπει να συμπεριληφθούν οι προτάσεις μας στο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου ανεξαρτήτως αν ο φορέας υλοποίησης δεν ανήκει στην εκλεγμένη τοπική, δημοτική ή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Σχολιάστε