My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Πλημμύρες έκλεισαν πάλι δρόμους

plimmyresΓι` ακόμα μια φορά προβλήματα λόγω των βροχοπτώσεων παρουσιάστηκαν στο νομό Κιλκίς, αφού από συσσώρευση υδάτων έκλεισε ο παλιός δρόμος Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο ύψος της Φιλαδέλφειας, ενώ εξαιτίας υπερχείλισης του Γαλλικού διακόπηκε και πάλι η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Μανδρών – Γαλλικού, Κιλκίς – Μελάνθιου και Αργυρούπολης – Σεβαστού.

Το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα είναι καθαρά χειμωνιάτικο, με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχοπτώσεις και τα χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Στο γειτονικό νομό Θεσσαλονίκης είχαμε ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές, χωρίς όμως να δημιουργηθούν μέχρι στιγμής προβλήματα. Κανονικά εκτελούνται από το πρωί οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της πόλης, όπου, χθες το βράδυ, παρατηρήθηκαν αρκετά προβλήματα στις πτήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Βροχερός είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου κατά τόπους, ο υδράργυρος τα ξημερώματα έπεσε έως τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Στα λευκά «ντύθηκαν» η Φλώρινα, η Καστοριά και η Κοζάνη, όπου το τελευταίο 24ωρο σημειώνονται χιονοπτώσεις. Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Φλώρινα, με τον υδράργυρο το πρωί να δείχνει 0 βαθμούς Κελσίου.

Σχολιάστε