My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παραστατίδης: Ν` αντισταθούμε στους εκβιασμούς

parastatidis-theodorosΓια κάθε βουλευτή “είναι ηθική και πολιτική υποχρέωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και καθοδηγούμενος μόνον από τη συνείδησή του να συμβάλλει στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας”, αντιστεκόμενος “στους όποιους πολιτικούς εκβιασμούς και σκοπιμότητες”, υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης.

Η δήλωση έχει ως εξής:

“Παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ συζητήσεις επί συζητήσεων όπου εκφράζονται θέσεις και απόψεις από πρόσωπα και κόμματα σχετικά με τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ, με το αν υπάρχουν ποινικές ή πολιτικές ευθύνες και ποιοι τις έχουν. 
Σύμφωνα και με την άποψη του νομικού κόσμου της χώρας μας, η αλλοίωση και η αφαίρεση ονομάτων από τη συγκεκριμένη λίστα από οποιονδήποτε έχει συμβεί συνιστά σοβαρό πολιτικό και ποινικό αδίκημα. 

Η παρακράτηση της λίστας στα συρτάρια και η μη αξιοποίησή της ώστε να εντοπιστούν πρόσωπα που τυχόν παρανόμως έχουν αποκτήσει τα ποσά αυτά ή που δεν έχουν αποδώσει ως όφειλαν τους ανάλογους φόρους στο ελληνικό κράτος, φέρουν επίσης βαρύτατες πολιτικές ευθύνες. 

Επομένως οι ευθύνες είναι δεδομένες για όλους αυτούς που εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για την διαχείριση της συγκεκριμένης λίστας ονομάτων. 

Είναι τραγικό αυτά να συμβαίνουν σε μια περίοδο που ο Έλληνας πολίτης έχει υποστεί τα πάνδεινα με τις περικοπές μισθών και συντάξεων και την επιβολή εξοντωτικής φορολόγησής του, να πληρώνουν το μάρμαρο οι μη έχοντες και οι μη κατέχοντες. 

Ενώ οι άλλες χώρες με ανάλογα ζητήματα έχουν εισπράξει τα ποσά που αναλογούν σε φόρους, από πλευράς της χώρας μας δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ. Κάτι που αν γινόταν, ενδεχομένως να μην χρειαζόταν να γίνουν όλες αυτές οι περικοπές και η υπέρμετρη φορολόγηση. 

Για κάθε Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι ηθική και πολιτική υποχρέωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και καθοδηγούμενος μόνον από τη συνείδησή του να συμβάλλει στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας. 

Να αντισταθεί στους όποιους πολιτικούς εκβιασμούς και σκοπιμότητες απ’ όπου κι αν προέρχονται, αν θέλει πραγματικά να σέβεται πρωτίστως τον εαυτό του και μετά αυτούς που τον εξέλεξαν. Μόνον έτσι θα συμβάλλουμε όλοι στην κάθαρση του πολιτικού συστήματος και την αναβάθμιση των δημοκρατικών θεσμών. 

Είναι απαίτηση της κοινωνίας και των πολιτών να χυθεί άπλετο φως και να διερευνηθεί η κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής ώστε να αποδοθούν ευθύνες είτε είναι αυτές πολιτικές, είτε είναι ποινικές, σε όσους είχαν ανάμειξη στην υπόθεση αυτή.”

Σχολιάστε