My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παιονία: SOS από πλημμυροπαθείς για τις καταστροφές

plimmyresgeorgantas1Οι μεγάλες πλημμύρες της 26ης και 27ης Φεβρουαρίου, που έπληξαν οικισμούς του Δήμου Παιονίας, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, οικοσκευές και αγροτικές καλλιέργειες, έτσι που οι πληγέντες κάτοικοι ν` απαιτούν άμεση αποζημίωσή τους για την αποκατάσταση των ζημιών.

Το γεγονός έκανε τον βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο Γεωργαντά, ν` αναλάβει πρωτοβουλία για την ανακούφιση των πληγέντων οικογενειών, αφού πρώτα ενημερώθηκε σχετικά από τον δήμαρχο Παιονίας, Αθ. Λαπόρδα, ενώ την 1η Μαρτίου επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές όπου και ενημερώθηκε άμεσα από κατοίκους για τις καταστροφές.

Με επιστολή του, την ίδια ήμερα,  προς τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Στ.  Καλογιάννη, ο βουλευτής του νομού μας ζήτησε την λήψη μέτρων, με πρώτο την άμεση καταγραφή των ζημιών και την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων πολιτών.

Την ίδια επιστολή ο κ. Γεωργαντάς απέστειλε και στη συναρμόδια Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων λόγω των εκτεταμένων καταστροφών σε κατοικίες, αστικές και αγροτικές υποδομές ώστε να επιληφθεί και εκείνη, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για τις ενέργειες καταγραφής και αξιολόγησης των ζημιών.

Οπότε, αναμένουμε τις απαντήσεις…

Σχολιάστε