My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΠΑΘΕ: Στο χέρι του ΤΑΪΠΕΔ

(Βίντεο της συζήτησης στη Βουλή). Όταν το ΤΑΪΠΕΔ παραδώσει τη μελέτη για την αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού τότε θα γίνουν παρατηρήσεις για τους κατοίκους του καλλικρατικού δήμου, τα ΑΜΕΑ και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σε σχέση με την πληρωμή διοδίων στους Ευζώνους.

diodia-001Αυτό τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Γ. Γεωργαντάς για τη λειτουργία του ανωτέρω σταθμού διοδίων. Ταυτόχρονα ο υπουργός απέκλεισε κάθε περίπτωση να προχωρήσουν εργασίες βελτίωσης της ΠΑΘΕ στο τμήμα Κόμβος Χαλάστρας – Εύζωνοι, απ` τη στιγμή που αποφασίστηκε η παραχώρησή της στο ΤΑΪΠΕΔ.

Ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ ζήτησε να λειτουργήσουν τα διόδια μόνο εφ` όσον ανατεθεί το έργο κατασκευής του προαναφερθέντος τμήματος του δρόμου, υπογραμμίζοντας την επικινδυνότητά του καθώς δεν υπάρχουν τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.

Στην απάντησή του, ο κ. Σπίρτζης υπενθύμισε ότι η παραχώρηση της Εγνατίας στο ΤΑΪΠΕΔ έγινε με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης το 2012, ενώ η λειτουργία των επίμαχων διοδίων αποφασίστηκε το 2014.

Δείτε τη σχετική συζήτηση στη Βουλή:

Σχολιάστε