My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Οι …Σουμάχερ του νομού Κιλκίς

Φαίνεται πως ούτε τα πολύνεκρα τροχαία που συνέβησαν τελευταία στο νομό μας (ΠΑΘΕ) έκαναν τους οδηγούς αυτοκινήτων πιο συγκρατημένους στο θέμα της ταχύτητας.

Πράγματι, ο νομός Κιλκίς καταλαμβάνει την κάθε άλλο παρά τιμητική 4η θέση στον αριθμό των παραβάσεων του ορίου ταχύτητας, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας (από 2 έως και 8 Απριλίου).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από 645 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 12.962 οχήματα και βεβαιώθηκαν 4.282 παραβάσεις για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, με τις περισσότερες να διαπιστώνονται στο οδικό δίκτυο της Ακαρνανίας (482), στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (420), στο οδικό δίκτυο της Αττικής (309), του Κιλκίς (236) και της Θεσσαλονίκης (217).

Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στο “τοπ 5” της ταχύτητας, κατατάχτηκαν λοιπόν οι οδηγοί στο νομό Κιλκίς, ο οποίος κάθε άλλο παρά για την ποιότητα του οδικού του δικτύου φημίζεται!

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι σαρωτικοί έλεγχοι που πραγματοποίησαν οι Υποδιευθύνσεις και τα Τμήματα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

«Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας», αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Σχολιάστε