My Twitter Feed

6 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Καθαρή” η σειρά στο Ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Δωρεάν τεστ σε Κιλκίς και Παιονία -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Εγκαινιάστηκε το νέο ταρτάν -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Σκουπιδότοπος δίπλα στη Δοϊράνη! -

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Αποφάσισε να κοινωνήσει ασθενείς -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Στη πρώτη εξάδα της θνησιμότητας! -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

“Να σηκώσουμε τον πράσινο ήλιο” -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Μορρυλίων Πόλις: Η ταινία -

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Νέες συναντήσεις του κ. Βαρθολομαίου

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα Δευτέρα στο γραφείο του την επίσκεψη του μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου, ενημερώνοντάς τον για τη νέα πρωτοβουλία από το Δήμο Κιλκίς για τη συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δήμαρχος και μητροπολίτης συζήτησαν επίσης για κοινές συνέργειες όπως η υλοποίηση αφιερώματος στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός αιώνα από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η ετήσια διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου την περίοδο εορτασμού των Πεντεκαιδεκα Μαρτύρων κα. Ο κ. Βαρθολομαίος δώρισε στον δήμαρχο την δεκάτομη έκδοση της Ιεράς Συνόδου για την ελληνική επανάσταση, ενώ ο κ. Κυριακίδης ανταπέδωσε με το ιστορικό λεύκωμα του δήμου.

Συνάντηση με ΒηματίΖΩ

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, ο νέος μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος δέχτηκε στη Μητρόπολη ωφελούμενους, εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «ΒηματίΖΩ», για τη παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

“Με χαρά παραλάβαμε τα δώρα που ετοίμασε για όλους μας και ανανεώσαμε την συνάντησή μας, στις δομές του φορέα μας”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος γονέων.

Σχολιάστε