My Twitter Feed

6 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δωρεάν τεστ σε Κιλκίς και Παιονία -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Εγκαινιάστηκε το νέο ταρτάν -

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Σκουπιδότοπος δίπλα στη Δοϊράνη! -

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Αποφάσισε να κοινωνήσει ασθενείς -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Στη πρώτη εξάδα της θνησιμότητας! -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

“Να σηκώσουμε τον πράσινο ήλιο” -

Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Μορρυλίων Πόλις: Η ταινία -

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Ρεκόρ 7ημέρου στα κρούσματα! -

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Εγκαινιάστηκε το νέο ταρτάν

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου εγκαινιάστηκε από το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη το νέο ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς, με τον μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίο να χοροστατεί στη σχετική τελετή.

Για το έργο ο κ. Κυριακίδης τόνισε ότι το νέο ταρτάν εντάχθηκε στο πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος ΙΙ΄΄ από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Σισμανίδη με ολοκληρωμένη μελέτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και περατώθηκε ως σχεδιασμός και κατασκευή από την παρούσα Δημοτική Διοίκηση.

Η επόμενη πρόκληση είναι η αποπεράτωση των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου, τόνισε ο δήμαρχος και προσέθεσε ότι το έργο αυτό έχει ξαναμπεί σε τροχιά μελέτης από το δήμο και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το Υπουργείο Πολιτισμού – Αθλητισμού.

Συγχαρητήρια στην απελθούσα και στην παρούσα δημοτική διοίκηση για το έργο του νέου ταρτάν έδωσε και ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, επισημαίνοντας ότι θα απαιτηθεί μια δύσκολη προσπάθεια για τις κερκίδες καθώς “πρόκειται για ένα έργο που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του μισοτελειωμένο”.

Μετά τα εγκαίνια προσκεκληθέντες επίσημοι φορείς και αθλούμενοι έκαναν την πρώτη παρθενική τους βόλτα στο γαλάζιο πανάλαφρο χαλί του ταρτάν, η συνολική δαπάνη για την αποπεράτωση του οποίου ήταν αισθητά μειωμένη από τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου (777.000 ευρώ) καθώς με την έκπτωση του αναδόχου εργολάβου και την απενεργοποίηση της ρήτρας των απρόβλεπτων εξόδων το έργο στοίχισε 413.000 ευρώ, ενώ 55.000 ευρώ κόστισαν τα όργανα ανοιχτού στίβου.

Στα εγκαίνια του νέου ταρτάν ήταν παρών μεταξύ άλλων και ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ενώ από τον αθλητικό χώρο ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Κώστας Πάταρας, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών ομάδων και συλλόγων του ΓΑΣΚ, του Αλέξανδρου, του Άθλου, του Αετού, του Αίαντα, του Άτλαντα, του ΧΩΜΑ, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών, των Δρομέων Υγείας, του Ιππικού Ομίλου, της ‘’Αναγέννησης’’ Πλαγιάς, του ‘’Ηρακλή’’ Αργυρούπολης, της ‘’Δόξας’’ Βαπτιστή, της ‘’Δόξας’’ Γερακαριού, του ΑΜΣ ‘’Οδυσσέα’’ Καμπάνη, και της ‘’Δόξας’’ Χέρσου.

Σχολιάστε