My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μπήκαν στη πόλη τα τρακτέρ

B. Αποστόλου: Υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης. 

Τρακτέρ που από τη περασμένη Δευτέρα βρίσκονται παρατεταγμένα στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς, συμμετέχουν στο σημερινό (Πέμπτη) συλλαλητήριο των αγροτών στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιείται με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης agrotica.

Ήδη 50 περίπου τρακτέρ κατευθύνονται στην πλατεία ΧΑΝΘ για τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι.

Παράλληλα, τρακτέρ από την ανατολική Θεσσαλονίκη σταμάτησαν στον ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και πλέον κατευθύνονται κι αυτά προς την πλατεία της ΧΑΝΘ.

Εξ` άλλου, τρακτέρ που μπήκαν από την δυτική είσοδο της πόλης, συγκεντρώνονται έξω από την νότια πύλη της  ΔΕΘ-Helexpo, όπου θα συγκεντρωθούν μαζί με τους υπόλοιπους αγρότες από περιοχές της Μακεδονίας.

B. Αποστόλου: Υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης 

«Τα αιτήματα που διατυπώνονται τα γνωρίζουμε και όπου μπορούμε από τη δική μας πλευρά κάνουμε παρέμβαση, να διορθώσουμε μικροζητήματα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο κ. Αποστόλου εξήγησε πως υπάρχουν «περιθώρια συνεννόησης σε μία κοινή λογική, που λέει ότι η χώρα έχει τις μνημονιακές δεσμεύσεις και βγαίνει αυτήν την ώρα από το τούνελ της κρίσης», σημειώνοντας ότι αναδεικνύεται από μέρος των αγροτών το φορολογικό και το ασφαλιστικό ζήτημα, ενώ δεν είχαν επιβάρυνση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ίσχυε η διαφορετική φορολογική νομοθεσία. «Άρα», επισήμανε ο υπουργός, «σε μια κρίσιμη στιγμή που φαίνεται ότι βγαίνει η χώρα από την κρίση, είναι σημαντική και η συμβολή του αγροτικού χώρου και θα πρέπει να δούνε τι θα κάνουμε ουσιαστικά μετά το 2018».

Φωτό: ThessNews

Σχολιάστε