My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με καλή σειρά, εκλέχτηκε στη ΚΕ, ο Γ. Φραγγίδης

Fraggidis 4Ο πρώην βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης, εκλέχτηκε χθες Κυριακή απ` το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μέλος της νέας Κεντρικής Επιτροπής, σε καλή μάλιστα σειρά (39ος σε σύνολο 130 εκλεγμένων).

Η ηγεσία του κόμματος φέρεται ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για «απόλυτη κυριαρχία του πλειοψηφικού ρεύματος», εντάσσοντας πάντως σε αυτό και το «μπλοκ» του Νίκου Ανδρουλάκη, που «σάρωσε» στην ψηφοφορία, με τον ίδιο να διατηρεί καθʼ όλη τη διάρκεια της καταμέτρησης την πρωτιά, με μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο (επίσης του δικού του περιβάλλοντος, μια και τον προωθούσε για γραμματέα της Νεολαίας) Ανδρέα Σπυρόπουλο. Και όλα αυτά, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης είχε αποκλειστεί από όλες τις «λίστες» των «βενιζελικών», ακόμα και από εκείνη του Ηρακλείου.

Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου μιλούν για εμπιστοσύνη στις εισηγήσεις του ίδιου, που αποτυπώθηκαν και επισήμως ως πολιτικές θέσεις του κόμματος όπως προέκυψαν από το συνέδριο, εκτιμώντας (στο 60% της καταμέτρησης) ότι η πλειοψηφία είχε το 75% των ψήφων, με την πλευρά του Μιχάλη Καρχιμάκη να αποσπά το 10% και εκείνη του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου το 15% περίπου.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν και στην εκλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας των γυναικών (που θα πρέπει να είναι 39), αφήνοντας μονοψήφιο αριθμό στην ποσόστωση. Η καταμέτρηση πάντως, θα επαναληφθεί σήμερα, με τα χέρια, μετά από σχετικό αίτημα που διατύπωσαν Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, πριν καν ξεκινήσει η σχετική ηλεκτρονική διαδικασία χθες, με τον πρώτο μάλιστα να στέλνει επιστολή στην ΕΚΑΠ και τον δεύτερο να δηλώνει με νόημα πως …δεν εμπιστεύεται την τεχνολογία.

Το νέο όργανο, στο οποίο εκτός από τους 130 εκλεγμένους, θα προστεθούν ως αριστίνδην οι βουλευτές του κόμματος και όσοι είχαν εκλεγεί τον Μάιο του 2012, οι διατελέσαντες πρόεδροι και οι επικεφαλής τριτοβάθμιων σωματείων, θα αντικαταστήσει το παλιό Εθνικό Συμβούλιο. Μέσα στις επόμενες μέρες δε, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, η νέα ΚΠΕ θα εκλέξει γραμματέα του κόμματος και ένα 17μελές Πολιτικό Συμβούλιο, με στόχο να είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση.

Πηγή: xronika05.blogspot.gr

Σχόλια
One Response to “Με καλή σειρά, εκλέχτηκε στη ΚΕ, ο Γ. Φραγγίδης”
  1. Ο/Η Παράνομος λέει:

    Πήρε και αυτός την ανταμοιβή του για το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» που αναφώνησε έναν χρόνο πριν. Φαντάζομαι πως και οι υπόλοιπες 198 κάποια ανταμοιβή θα έλαβαν?
    http://pitsirikos.net/2012/02/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE/

Σχολιάστε