My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

ΚΛΙΚ στη πόλη του Κιλκίς

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το μονοήμερο θεματικό σεμινάριο με θέμα «ΚΛΙΚ στα μονοπάτια του Κιλκίς: Αξιοποίηση της Τέχνης της Φωτογραφίας στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».

Το σεμινάριο διοργάνωσαν, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς, η Δ.Δ.Ε. Ανατ. Θεσσαλονίκης και το Κ.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στόχος ήταν η γνωριμία των συμμετεχόντων με την εκπαιδευτική προσέγγιση της Τέχνης της Φωτογραφίας, στο πλαίσιο προγραμμάτων για το Περιβάλλον και την Αειφορία, καθώς και η επιμόρφωση στο σχεδιασμό αστικών Περιβαλλοντικών Μονοπατιών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε, από τις 9π.μ. έως τις 6μ.μ., στο πολυχώρο της «Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής» του Κιλκίς και στους δρόμους της πόλης με συνδυασμό  θεωρητικών εισηγήσεων και βιωματικών δραστηριοτήτων στο πεδίο, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Βασική συνιστώσα του σεμιναρίου ήταν η περιήγηση σε «μονοπάτια» της πόλης του Κιλκίς με μία ωριαίας διάρκειας εκπαιδευτική διαδρομή σε επιλεγμένα ιστορικά κτίρια και σημεία της πόλης.

Στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου έγιναν εκπαιδευτικά εργαστήρια με δημιουργία έκθεσης φωτογραφίας και παρουσίαση δράσεων που είχαν ως στόχο την ανάδειξη και προστασία στοιχείων της πόλης του Κιλκίς.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε και χαιρέτισε, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς κ. Δ. Τσαντάκης.

 

Σχολιάστε