My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κινητοποίηση για το 2ο ΕΠΑΛ

Κινητοποίηση μπροστά στο Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποιεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, η τοπική ΕΛΜΕ Κιλκίς με σκοπό την οριστική λύση της στέγασης και λειτουργίας του 2ου ΕΠΑΛ.

Παράλληλα αποφάσισε να κηρύξει δίωρη στάση εργασίας, για τις δύο τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος, προκειμένου να διευκολυνθούν οι καθηγητές να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΛΜΕ Καλεί όλους τους καθηγητές να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και τους φορείς που σχετίζονται με το θέμα, όλους τους πολίτες και τους γονείς των μαθητών.

Ως γνωστό, το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς μετά τους σεισμούς του Νοεμβρίου 2016 στην περιοχή του Κιλκίς, παρουσίασε προβλήματα, τα οποία κατά την έκθεση των ειδικών θα επηρέαζαν ενδεχομένως την στατικότητα του κτιρίου.

Γι` αυτό, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς λειτουργεί σε χώρους εκτός σχολείου (ΟΑΕΔ -ΚΕΓΕ ) και χωρίς εργαστηριακούς χώρους και μαθήματα, που είναι βασικά στην Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Η θέση της ΕΛΜΕ Κιλκίς είναι ότι το Σχολείο πρέπει από την καινούρια σχολική χρονιά να λειτουργήσει σε ενιαίο χώρο, πρωτίστως για τον καλό των μαθητών αλλά και για να διασφαλιστούν οι ειδικότητες που λειτουργούν, καθώς και οι θέσεις εργασίας των εκπαιδευτικών.

Για αυτό το λόγο πραγματοποίησε συναντήσεις, τόσο με θεσμικούς φορείς του Δήμου Κιλκίς όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.

 

Σχολιάστε