My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός: Χορός με βραβεύσεις

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο Κέντρο ΘΕΑΤΡΟ πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Κιλκισιακού. Το παρών έδωσε όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, γονείς και ποδοσφαιριστές της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, αλλά και ο απλός κόσμος της ομάδας μας.

kilkisiakos-xorosΤιμήθηκαν ο ταξίαρχος Βασίλειος Μωυσίδης, ο βετεράνος, πια, ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού Νίκος Σουλτανίδης, ο φίλαθλος του Κιλκισιακού Θεόφιλος Κοντογιαννίδης, ο κ. Ιωάννης Κούσης που καθημερινά κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα για να φέρνει το παιδί του στις προπονήσεις της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, και τέλος βραβεύτηκαν, στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, και οι Αδάμ Αμοιρίδης και Σπυρίδων Πιλιτσόπουλος που χρόνια ολόκληρα ακολουθούν τον Κιλκισιακό σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.


Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ο κορυφαίος καλλιτέχνης του Πόντου Ματθαίος Τσαχουρίδης έδωσε εκπληκτική ερμηνεία με τις συνθέσεις και τους στίχους του, ενώ και οι Νέστορας Αμοιρίδης και Χάρης Πιπερίδης ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους. Άψογος όπως πάντα και ο Φώτης Ζάικος στο λαϊκό πρόγραμμα.

Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον αυτόν τον κόσμο που γέμισε από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης, αλλά και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, που παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο, στήριξαν χορηγικά την όλη εκδήλωση.

Δελτίο τύπου από Κιλκισιακό

Σχολιάστε