My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκίς: Νέοι κάδοι ανακύκλωσης

Εβδομήντα νέους κάδους ανακύκλωσης προμηθεύθηκε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), με την οποία συνεργάζεται.

Οι νέοι μπλε κάδοι έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία της πόλης για να μπορούν οι δημότες να τους χρησιμοποιούν για την ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικού.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης καλεί τους δημότες να ρίχνουν χύμα στους μπλε κάδους χαρτόκουτα από γάλα, χυμούς κ.α., να αποθέτουν  πλαστικές συσκευασίες γιαουρτιού και βάζων αφού προηγουμένως τις πλύνουν ενώ συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση χαρτοκιβωτίων στα σημεία απόρριψης. Τα χαρτοκιβώτια πρέπει να είναι καλοδιπλωμένα και σωστά τακτοποιημένα  για να μην καταλαμβάνουν πρόσθετο χώρο και να μην ξεχειλίζουν στους  μπλε κάδους. Τέλος, οι φιάλες γυάλινων μπουκαλιών πρέπει να αποτίθενται στους μπλε κώδωνες.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ανακύκλωσης εφαρμόζεται καθημερινά στην πόλη του Κιλκίς και μία φορά την εβδομάδα σε οικισμούς που διαθέτουν μπλε κάδους ανακύκλωσης. Τα απορρίμματα της ανακύκλωσης μεταφέρονται σε μονάδα ανακύκλωσης στη Σίνδο  Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε