My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελία βρεφονηπιοκόμων Κιλκίς

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε καταγγελία τους για τη διαθεσιμότητα, οι βρεφονηπιοκόμοι εκπαιδευτικοί του νομού Κιλκίς αναφέρουν τα εξής:

 

Οι Βρεφονηπιοκόμοι Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα του ν.Κιλκίς, με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν,

 

–          τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της ειδικότητάς μας από τις δομές ΙΕΚ-ΣΕΚ, ως της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ που «μετακομίζει» – πολύ εντέχνως, είναι η αλήθεια – σε ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,

 

–          τον κατ` εξακολούθηση εμπαιγμό και τις υπόγειες τακτικές του ΥΠΑΙΘ και των αρμόδιων φορέων, που ομολογουμένως, ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία.

 

Συμφωνώντας απόλυτα με τις καταγγελίες συναδέλφων μας από Κρήτη και Σέρρες για την μεροληπτική και αδιαφανή στάση του Υπουργείου απέναντί μας, (οι 3 θέσεις στο νομό μας ,έγιναν 1…),ζητούμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, το οποίο συνοψίζεται στα εξής:

 

-Θέσεις για ΟΛΟΥΣ τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς,

 

-Δίκαιη και ίση  κατανομή εκπαιδευτικού και μη έργου, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. Είμαστε όλοι Εκπαιδευτικοί και είναι  τουλάχιστον ύποπτο να μην τυγχάνουμε όλοι ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ειδικότερα τώρα, μετά από όλα όσα έχουμε υποστεί και με τον εφιάλτη της απόλυσης προ των πυλών!

 

 

Η διεκδίκησή μας αυτή βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνει το πρωταρχικό μας  στόχο ,που δεν είναι άλλος από την Επαναφορά Όλων των Καταργηθέντων  Τομέων και Ειδικοτήτων  στα ΕΠΑ.Λ και τις ΕΠΑ.Σ. και την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος  των Εκπαιδευτικών και των μαθητών της ΤΕΕ.

 

Καλούμε τις και τους συναδέλφους Βρεφονηπιοκόμους σε όλη την Ελλάδα να ενισχύσουν τις καταγγελίες μας για να ακουστεί η φωνή μας.

alfavita.gr

Σχολιάστε