My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Και σε Κιλκίς τα πλαστά δολάρια

(Βίντεο) Αστυνομικοί του ΑΤ Παιονίας  εξάρθρωσαν κύκλωμα παραχαρακτών με πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, που διακινούσαν από το περασμένο καλοκαίρι πλαστά δολάρια σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ενώ σχεδίαζαν να πλημμυρίσουν με αυτά τη Βουλγαρία, τις ΗΠΑ και την Κύπρο!

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν επτά Έλληνες ηλικίας 40 ως 64 χρόνων και να ταυτοποιήσουν τα υπόλοιπα τρία μέλη της οργάνωσης.

Στην αποθήκη της οργάνωσης βρέθηκαν έξι επαγγελματικού τύπου εκτυπωτικά μηχανήματα για την κατασκευή των πλαστών χαρτονομισμάτων, μεταλλική μήτρα και μεταλλικές πλάκες με ανάγλυφες παραστάσεις, μηχανήματα συμπίεσης, μεταξοτυπίας και εμποτισμού χρώματος, συσκευές ελέγχου γνησιότητας και καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και διάφορα άλλα εργαλεία και σύνεργα, ενώ κατασχέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας άνω των 50.000 δολαρίων!

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν επίσης εκατοντάδες πλαστά δολάρια ΗΠΑ συνολικής ονομαστικής αξίας 150.000 δολαρίων, χαρτονομίσματα διαφόρων νομισμάτων και αξιών, τμήματα μετάλλου που απεικονίζουν χαρτονόμισμα δολαρίου, στυλό ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων και μεγεθυντικοί φακοί.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η επιλογή της παραχάραξης δολαρίων και όχι ευρώ, έγινε επειδή το αμερικανικό χαρτονόμισμα δεν έχει τόσες δικλείδες ασφαλείας όσο το ευρωπαϊκό.

Τέλος, στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκε μαρμάρινη επιγραφή ρωμαϊκών χρόνων, η οποία εμπίπτει στις διατάξεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους.

Δείτε το βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας

Σχολιάστε