My Twitter Feed

23 Μαΐου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κάλεσμα ΑΝΚΙ σε επιχειρηματίες

Η Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ), στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER δημιουργεί κόμβο στήριξης της καινοτομίας προκειμένου να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν καινοτομίες, που ψάχνουν ερευνητές, φορείς καινοτομίας αλλά και χρηματοδότηση, που χρειάζονται επιμόρφωση αλλά και δικτύωση.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους επιχειρηματίες, η ΑΝΚΙ αναφέρει και τα εξής:

“Σας καλούμε, λοιπόν, να συμμετέχετε στην έρευνα πεδίου που διενεργούμε, συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή σας, το “Innovation Radar Questionnaire”, ένα απλό και σύντομο ερωτηματολόγιο για την καταγραφή σημαντικών δεδομένων που αφορούν την καινοτομία και την επιχείρησή σας.

Οι απόψεις σας είναι πολύ σημαντικές γιατί θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ανιχνεύσουμε τεκμηριωμένα το επίπεδο, τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχετε σε θέματα ανάπτυξης, εφαρμογής και χρηματοδότησης της καινοτομίας στην επιχείρησή σας κι έτσι να οργανώσουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Για να συμμετάσχετε, παρακαλώ μεταβείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://www.surveymonkey.com/r/InnoRadar.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα χρειαστεί να αφιερώσετε γύρω στα 5 λεπτά!

Επισημαίνουμε ότι, όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω του ερωτηματολογίου είναι αυστηρά απόρρητες και θα παρουσιαστούν μόνο σε συγκεντρωτική μορφή και όχι σε επίπεδο επιχείρησης. Η συμμετοχή στην έρευνα δεν οδηγεί σε καταχώρηση διαδικτυακών δεδομένων όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου ΙΡ ή το αποτύπωμα διαδικτυακού περιηγητή.”

Σχολιάστε