My Twitter Feed

24 Μαΐου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συγχαίρουν τους βουλευτές Κιλκίς

Συγχαρητήρια μηνύματα προς στους νέους βουλευτές Ν. Κιλκίς εξέδωσαν, ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυρικίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης κι ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρ. Βεργίδης.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες βουλευτές Γιώργο Γεωργαντά, Πέτρο Παππά και Στέφανο Παραστατίδη.

Οι πολίτες τους έδωσαν καθαρή εντολή για να εκπροσωπήσουν την εκλογική μας Περιφέρεια στο Εθνικό Κοινοβούλιο, να αγωνιστούν για τα αιτήματα της κοινωνίας μας, να προωθήσουν με τις προτάσεις τους τα έργα που είναι αναγκαία για τον τόπο μας, υπερασπιζόμενοι με παρρησία τα συμφέροντά του.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους και με νωπή τη λαϊκή ετυμηγορία θα χαράξουν μια κοινή γραμμή πλεύσης, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους τοποθέτηση, για το Κιλκίς της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Η συνεργασία στα μείζονα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας,πιστεύω ότι θα υπηρετηθεί με πολιτική συνεννόηση και διαρκή διάλογο, προκειμένου να Πάμε τον τόπο μας Μπροστά και να επαυξήσουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Η ώριμη απόφαση των πολιτών, όπως εκφράστηκε άλλωστε στην κάλπη, είναι δηλωτική της καθολικής τους απαίτησης οι νέοι εκπρόσωποί τους στη Βουλή να λειτουργήσουν στηριγμένοι στη δύναμη της ενότητας, του δικαίου και της δημοκρατίας.

Θέλω, τέλος, να συγχαρώ ειλικρινά τους υποψηφίους όλων των πολιτικών κομμάτων για τον ευπρεπή εκλογικό αγώνα και την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν στο δημόσιο λόγο τους, στοιχεία που συνέβαλαν στη διαμόρφωση ενός πολιτισμένου εκλογικού κλίματος, χωρίς εντάσεις και πόλωση, και στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών”.

Ο Κώστας Σιωνίδης

Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 21ης Μαϊου, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας,

Γιώργο Γεωργαντά, Στέφανο Παραστατίδη και Πέτρο Παππά.

Εύχομαι και στους τρεις, καλή και γόνιμη θητεία στην Βουλή των Ελλήνων και καλή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Τέλος, συγχαίρω όλους τους υποψηφίους των πολιτικών κομμάτων για τον ευπρεπή εκλογικό αγώνα, όπου όλοι τους έχουν έναν κοινό στόχο, το καλό αυτού του τόπου.

Ο Ανδρέας Βεργίδης

«Συγχαίρω εγκάρδια τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά Πέτρο Παππά και Στέφανο Παραστατίδη και εύχομαι να έχουν μία δυναμική και παραγωγική θητεία στα βουλευτικά έδρανα, επ’ ωφελεία και με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Θα είμαστε αρωγοί στο έργο τους, με στόχο την επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία, τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Π.Ε. Κιλκίς.

Συγχαίρω, επίσης, τους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, διότι έτσι εξασφαλίστηκε ένα ήρεμο κλίμα για τους εκλογείς».

Σχολιάστε