My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Θα αργήσουν πολύ τα διόδια”

Θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να λειτουργήσουν οι 20 πλευρικοί σταθμοί διοδίων, δήλωσε χθες Κυριακή ο πρόεδρος της Εγνατία Οδός ΑΕ, Απόστολος Αντωνούδης, τονίζοντας ότι οι προθεσμίες που αναφέρονται στην ΚΥΑ (πεντάμηνες) δεν είναι δυνατό να υλοποιηθούν, επειδή χρειάζονται μελέτες και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις που απαιτούν πολλούς μήνες, καθώς και χρόνος για την κατασκευή του όλου έργου.

Ο πρόεδρος της «Εγνατίας Οδού» υπογράμμισε επίσης ότι ο σχεδιασμός για την υλοποίηση των πλευρικών διοδίων θα προλάβει το αναλογικό ηλεκτρονικό σύστημα για τα διόδια, το οποίο θα εφαρμοστεί σε όλη τη χώρα εντός του 2018, με πρώτη την Εγνατία.

Στις διευκρινίσεις που έδωσε ο κ. Αντωνούδης για το θέμα των διοδίων, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν εκδηλωθεί τις τελευταίες μέρες, τόνισε:  «Η χρέωση παραμένει σταθερή στα 3 λεπτά ανά χιλιόμετρο μέχρις ότου παραχωρηθεί η Εγνατία. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, είτε έχεις 10 σταθμούς είτε έχεις 18 -γιατί 38 προφανώς δεν έχεις σε καμία περίπτωση- για τον πολίτη δεν αλλάζει τίποτα. Ίσα- ίσα που γίνεται περισσότερο αναλογικό το ζήτημα».

Σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Εγνατία ΑΕ θα έχει συνάντηση με τους περιφερειάρχες Μακεδονίας, Θράκης και Ηπείρου, ενώ αύριο Τρίτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Σχολιάστε