My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η ΕΑΣΥΝΚ, για τη συνέλευση των αστυνομικών

astynomikoi-kilkisΓια τη Γενική συνέλευση των αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, απ` την ΕΑΣΥΝΚ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Α.Δ.Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την 04 Απριλίου 2013 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κιλκίς παρουσία μεγάλου αριθμού μελών της. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός, ενώ σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της νυν διοίκησης πραγματοποίησε η Πρόεδρος κ.Γεωργία Τσελέκη.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος αναφέρθηκε σε θεσμικά-εργασιακά ζητήματα. Τα θέματα υγιεινής και ασφάλειας αναλύθηκαν από τον αρμόδιο αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γεώργιος Φεστερίδης, ενώ για οικονομικά-συνταξιοδοτικά-μισθολογικά αναφέρθηκε εκτενώς ο αρμόδιος αντιπρόεδρος κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Αντώνιος. Στην πορεία των εργασιών παρών έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αντώνιος ΛΙΑΠΠΗΣ.

Στη συνέλευση απέστειλε τηλεγράφημα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, ενημερώνοντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια για θέματα των αστυνομικών του Κιλκίς, ενώ την Βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησε η Αναστασία Πάγκου.

Την Γενική συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βέροιας κ. Απόστολος Μούρτης, ο αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.θεσσαλονίκης κ. Στέργιος Δρόσος και η νομική σύμβουλος της Ένωσής μας κ. Παναγιώτα Φαρμάκη.

Ευχαριστήριο

 Η Ένωσή μας κατόπιν και παρότρυνσης των Μελών της που παρέστησαν στην χθεσινή Ετήσια Γενική της Συνέλευση ευχαριστεί δημόσια τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και τους δύο Αντιπροέδρους Υγιεινής και Ασφάλειας και Οικονομικών κ. ΦΕΣΤΕΡΙΔΗ Γεώργιο και κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Αντώνιο, αντίστοιχα, για την παρουσία τους. Εκτός από την ενημέρωση που παρείχαν σε όλους μας για τα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν δηλώνει απερίφραστα ότι οι αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ. με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. παραμένουν αναλλοίωτες.-

Σχολιάστε