My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ευχαριστίες από το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς ως συντονιστικός φορέας, στα πλαίσια συλλογής πλαστικών καπακιών, θέλοντας να αναδείξει, να αναπτύξει και να ενισχύσει μέσα από την πραγματοποίηση δράσεων που αφορούν στο ανακυκλώσιμο υλικό (καπάκι), την περιβαλλοντική συνείδηση, τις απαραίτητες συμπεριφορές για τη διά βίου προστασία του περιβάλλοντος και τη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας, συνεχίζει με ιδιαίτερη συνέπεια και υπευθυνότητα την ευόδωση του αρχικού στόχου της δράσης αυτής.

Στην προσπάθειά μας αυτή, θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη όλων των φίλων και γνωστών του Δήμου Αμαρουσίου-Αττικής, οι οποίοι, με μεγάλη ευαισθησία και ενδιαφέρον, συγκεντρώνουν και αποστέλλουν καπάκια, οδηγώντας μας στην επίτευξη του στόχου που είναι η απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για την διευκόλυνση των μαθητών/τριών  με κινητικές δυσκολίες.

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους και γνωστούς οι οποίοι συγκεντρώνουν και παραδίδουν τα καπάκια τους στο κατάστημα «Οπτικά Παπαθανασίου» (Διονύσου 6, Μαρούσι) και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη κ. Πέτρο Παπαθανασίου, ο οποίος συντονίζει και στέκεται αρωγός στην όλη προσπάθεια για την πολύτιμη προσφορά τους.

Σχολιάστε