My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Εξοπλισμός χειρουργείων κι ασθενοφόρα

nosokomeioΙατροτεχνολογικό εξοπλισμό χειρουργείων για τη Γ’ Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς και δύο σύγχρονα ασθενοφόρα, θα μπορέσει να προμηθευτεί το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού μας, μέσω προγράμματος “εδαφικής συνεργασίας Ελλάδος – FYROM”, το οποίο είναι της τάξεως των 700.000 ευρώ και εγκρίθηκε για τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας αλλά και το Κ.Υ. Πολυκάστρου.

Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός θ απεριλαμβάνει αναισθησιολογικά μηχανήματα, απινιδωτές, τεστ κόπωσης, κλίβανους, ακτινοσκοπικά μηχανήματα κ.λ.π.

Τη συμμετοχή στο πρόγραμμα και τη συνακόλουθη χρηματοδότηση, είχε προαναγγείλει ο διοικητής του Νοσοκομείου, Θέμης Ανθρακίδης, σε συνέντευξη τύπου που είχε δώσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον περασμένο Φεβρουάριο (εδώ).

Όπως σημειώνει η διοίκηση του Ιδρύματος,  “το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στην προσπάθεια «άγρευσης» εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης – μια που η κρατική χρηματοδότηση αυτόν τον καιρό είναι φειδωλή –  δημιούργησε ομάδα εργασίας, η οποία μεταξύ των άλλων προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρον αντίστοιχες εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης”.

Σχολιάστε