My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Διαμαρτυρία Απόλλωνα Πευκοδάσους

Από τη διοίκηση του Απόλλωνα Πευκοδάσους εκδόθηκε η ακόλουθη διαμαρτυρία:

Μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή 29 Απριλίου στην έδρα της Δόξας Χέρσου η διοίκηση του Α.Μ.Σ. Απόλλων Πευκοδάσους καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μας με την άφιξη τους στο γήπεδο, από κάποιους ανεγκέφαλους που σκοπό είχαν την πρόκληση σωματικής βλάβης και την τρομοκρατία της αποστολής της ομάδας. Η διοίκηση της Δόξας Χέρσου, μιας ιστορικής ομάδας το νομού μας, ΔΕΝ προστάτεψε ούτε ζήτησε συγνώμη για το εν λόγω περιστατικό κάτι που την κάνει συνένοχο και το κατηγορούμε απερίφραστα.

Όσον αφορά τις κατηγορίες της Δόξας για ανάρμοστη φιλοξενία στις 22 Απριλίου στην έδρα μας έχουμε να πούμε ότι είναι ανυπόστατες, καθώς ουδέποτε απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα κανενός, ούτε υπήρξε αντιαθλητικός τρόπος παιχνιδιού γεγονός που αποδεικνύεται από τις πειθαρχικές αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης και από όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο την ημέρα εκείνη. Έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι προστατεύουμε πάντοτε τις φιλοξενούμενες ομάδες και φροντίζουμε για την ομαλή έλευση και αποχώρηση από το γήπεδο μας.

Το τελευταίο διάστημα δείχνουμε ότι το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα το ερασιτεχνικό είναι πολλά περισσότερα από ένα άθλημα και αυτό φαίνεται από τις εξωαγωνιστικές μας δράσεις,  όπως η διεξαγωγή τουρνουά με ομάδα προσφύγων το περασμένο καλοκαίρι όπου και τους δωρίσαμε παλαιές εμφανίσεις της ομάδας, καθώς και τελευταία η δωρεά όλων των εσόδων του αγώνα μπαράζ για τις ανάγκες συνανθρώπου μας.

Τέλος θέλοντας να βάλουμε τέλος σε οποιεσδήποτε τέτοιου είδους διαμάχες και συμπεριφορές θέλουμε να προσκαλέσουμε στα πλαίσια της προετοιμασίας της νέας σεζόν, τις ομάδες που ήταν στη διαδικασία των μπαράζ δηλαδή τη Δόξα Χέρσου, τον Κεραυνό Ποντοηράκλειας και τον Μακεδονικό Πολυπέτρου σε φιλικό τουρνουά και τα έσοδα να διατεθούν σε συνανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί αυτό πρέπει να διδάσκει το ποδόσφαιρο, ήθος και αλληλεγγύη.

Λάθη κάνουμε όλοι. Ο στόχος πρέπει να είναι ένας. Να μάθουν όλοι ότι ο αθλητισμός σημαίνει ζωή.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. Απόλλων Πευκοδάσους

Σχολιάστε