My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Υπόσχεση για βελτιώσεις

nosokomeioΤην αλλαγή χρήσης τμήματος των κλινών της παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γουμένισσας και τη χρησιμοποίησή τους για την περίθαλψη ασθενών χρονίως πασχόντων, παράλληλα με την ενίσχυση της Παθολογικής με έναν ακόμα παθολόγο, υποσχέθηκε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Θρασύβουλος Βεντούρης.

Αυτό προέκειψε από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και στην έδρα της 4ης ΥΠΕ, όπου και υπάγεται το Νοσοκομείο Γουμένισσας,  με τη συμμετοχή  του κ.  Βεντούρη, του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, του δημάρχου Παιονίας Αθ. Λαπόρδα, της αντιδημάρχου Μαρίας Παλάνη, του εκπροσώπου των ιατρών του ιδρύματος, Νίκου Καπουτσή και του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων, Ξενοφώντα Παπαλέξη.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η αξιολόγηση της κατάστασης και η ανάληψη των πρωτοβουλιών εκείνων  που θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Γουμένισσας.

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Πολιτικού Γραφείου του κ. Γεωργαντά:

Ο κ. Βεντούρης ενημερώθηκε αναλυτικά από τη δημοτική αρχή και τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα δίκαια αιτήματα των πολιτών της Γουμένισσας και της ευρύτερης περιοχής  για μια αξιοπρεπή δευτεροβάθμια περίθαλψη στο Νοσοκομείο της πόλης, για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και την επείγουσα αναγκαιότητα  αναβάθμισης του Νοσοκομείου που θα εξασφαλίσει  τη λειτουργία του.

Ειδικότερα για την ενίσχυση της λειτουργίας και κατ’ επέκταση της αναγκαιότητας του Νοσοκομείου ζητήθηκε η αλλαγή χρήσης τμήματος των κλινών της παθολογικής Κλινικής και η χρησιμοποίησή τους για την περίθαλψη ασθενών χρονίως πασχόντων.

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ κ. Βεντούρης αποδέχθηκε το αίτημα καθώς μάλιστα είχε νωρίτερα ενημερωθεί αναλυτικά από τον κ. Γεωργαντά, ο οποίος παρουσίασε τη σκοπιμότητα του ομόθυμου αιτήματος της Γουμένισσας.

Για τον ίδιο σκοπό ο κ. Βεντούρης δεσμεύτηκε να ενισχύσει τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής με ένα ακόμα παθολόγο ιατρό, ενώ ανάλογη συνδρομή θα παράσχει σε ιατρικό προσωπικό και σε άλλες κλινικές όπου απαιτείται.

Οι εκπρόσωποι της Παιονίας και του Νοσοκομείου Γουμένισσας εξέθεσαν επίσης στον κ. Διοικητή τους λόγους που επιβάλλουν τη συνέχιση της λειτουργίας του ιδρύματος ως Νοσοκομείου της ευρύτερης περιοχής της Παιονίας, απέναντι στις λογικές της συρρίκνωσης και της υποβάθμισης.

Ο κ. Βεντούρης δήλωσε κατηγορηματικά ότι συμφωνεί με την προοπτική αυτή και θα την υπερασπίσει σε κάθε βήμα,  στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων του.

Σχολιάστε