My Twitter Feed

30 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Αγωνία των αγροτών μας -

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Ο κορονοϊός είναι πάντα εδώ! -

Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Έφυγε νωρίς κι ο Γ. Λιαρετίδης -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Πρόταση μέτρων για πλημμύρες -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Σάββας -

Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία για τα αγροτικά -

Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Το θέρος διανυκτερεύει στο Κιλκίς! -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Υπόσχεση για άμεση αποζημίωση -

Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Για το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας

Γιορτινή οικογενειακή συγκέντρωση θύμιζε η ενημερωτική ημερίδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 28 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με τους σπουδαστές του να μιλούν με ενθουσιασμό για την φοίτησή τους στην εκπαιδευτική δομή ενηλίκων.

«Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί βάλαμε το θεμέλιο λίθο για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το Νοέμβριο του 2019…Καμαρώνουμε σήμερα βλέποντας την ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην πρόκληση της γνώσης και την ενεργή εμπλοκή τους στο πεδίο της εκπαίδευσης προκειμένου να ολοκληρώσουν τις βασικές τους σπουδές», τόνισε μεταξύ άλλωνστον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν και ο διευθυντής του σχολείου Χαράλαμπος Βουλγαράκης, ο υποδιευθυντής του Θεόδωρος Ηλίας και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γιάννης Λιναρδάκης.

Στη συνέχεια η σύμβουλος ψυχολόγος της δομής Δέσποινα Κιοτέογλου και η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού Παρασκευή Κεμανίδου  μίλησαν για τις καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις του σχολείου στην συμβουλευτική ψυχολογία και στον επαγγελματικό προσανατολισμό τις οποίες και εφαρμόζουν.                                                                                                        

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την δημοσιοποίηση ερευνητικών εργασιών για τα βότανα, την ανακύκλωση και την μαγειρική που παρουσίασαν αντίστοιχα οι σπουδαστές Κυριακή Στανημεροπούλου, Νίκος Αναστασιάδης και Φένια ΖώτουΠαπαελευθεριάδου.

Σχολιάστε