My Twitter Feed

16 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΕΣ Κιλκίς: Βοήθεια σε πυρόπληκτους -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Δράσεις σε ΑηΓιώργη/1000 Δέντρα -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Η ΕΝΙΚ για τους εμβολιασμούς -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Προσλήψεις για καθαρά σχολεία -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

“Ιδού οι υπεύθυνοι των πυρκαγιών” -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Κιλκίς: Πρόσληψη 33 οκταμηνιτών -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Κι ο ιός τραβάει την ανηφόρα… -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Συνελήφθη με 22 δενδρύλλια κάνναβης -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Για τη διαχείριση των αποβλήτων

Σύσκεψη του Δήμου Παιονίας με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ ΑΝΑΚΕΜ, με θέμα την διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στο Δημαρχείο Παιονίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κ. Σιωνίδης, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Συμεωνίδης και Οικονομικών κ. Τζούτζος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ι. Ντάτος, , η Διευθύντρια Οικονομικών κα Δεληκύρου και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών , ενώ από την ΑΝΑΚΕΜ μετείχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Η. Δημητριάδης και η Σύμβουλος Ανάπτυξης κα Α. Μίχου.

Συζητήθηκαν αναλυτικά οι υποχρεώσεις του Δήμου και των κατοίκων για την διαχείριση των ΑΕΚΚ, τα γνωστά μας μπάζα, η οργάνωση και λειτουργία χώρου προσωρινής αποθήκευσης ογκωδών απορριμμάτων και ΑΕΚΚ, η οργάνωση Πράσινου Σημείου. Επίσης, συζητήθηκε συνολικότερα η διαχείριση των αστικών αποβλήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στα ογκώδη απορρίμματα.

Ο Δήμαρχος δήλωσε αποφασισμένος να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την ορθή διαχείριση των μπάζων και για την αύξηση της ανακύκλωσης, για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Σχολιάστε