My Twitter Feed

16 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Πρόσληψη 33 οκταμηνιτών -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Κι ο ιός τραβάει την ανηφόρα… -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Συνελήφθη με 22 δενδρύλλια κάνναβης -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Το ΚΚΕ για τις πυρκαγιές σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Έσβησε η φωτιά στη Ν. Σάντα -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

“Καμίνι” πάντα το Γυναικόκαστρο -

Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Έσβησε η φωτιά στη μεθόριο -

Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Παρουσίαση εφαρμογής για Υγεία -

Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Κιλκίς: Πρόσληψη 33 οκταμηνιτών

Μέχρι και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 και ώρα 24.00 μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για τη πρόσληψη 33 ατόμων οκτάμηνης απασχόλησης στον τομέα της καθαριότητας και τεχνικών έργων του Δήμου Κιλκίς.

Πρόκειται για προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, με σκοπό την κάλυψη εποχικών αναγκών.

Οι αιτούμενες ειδικότητες αφορούν πέντε (5) ΔΕ οδηγούς απορριμματοφόρων, έναν (1) ΔΕ χειριστή καλαθοφόρου οχήματος, δύο (2) ΔΕ Ηλεκτρολόγους και είκοσι πέντε (25) ΥΕ εργάτες – εργάτριες καθαριότητας – συνοδούς απορριμματοφόρων.

Οι υποψήφιοι των ανωτέρω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 μέχρι 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προκήρυξη, το παράρτημα καθώς και την αίτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλκίς : ekilkis.gr  Προκηρύξεις – Διακηρύξεις  Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών) για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2021

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Κιλκίς «ekilkis.gr  Ψηφιακές Υπηρεσίες  Αίτηση ΑΣΕΠ για πλήρωση θέσεων», είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κιλκίς, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου δυναμικού, Γ. Καπέτα 17, 61100 – Κιλκίς, υπόψη κας Τερζοπούλου Θεοδώρας, τηλ. Επικοινωνίας 23410/75 235.

Η αίτηση συμμετοχή που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ekilkis.gr, στην κατηγορία Προκηρύξεις – Διακηρύξεις β) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Σχολιάστε