My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για την ανάπτυξη του επιχειρείν

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η αναπληρώτρια γεν. γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Κυριακή Βούλα Τεκτονίδου.

Το στέλεχος του υπουργείου, που κατάγεται από το νομό μας (Μαυρονέρι), υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Παύλος Τονικίδης και τα μέλη του ΔΣ, Σάκης Τραχανίδης και Γιάννης Τσακίρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε αναλυτικά την κ. Τεκτονίδου για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου, καθώς και για τα προβλήματα του θεσμού. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θέματα επιχειρηματικότητας στο νομό μας, καταθέτοντας προτάσεις του φορέα για την ανάπτυξη του επιχειρείν στο τόπο μας.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας λόγω της γειτνίασής του με την ΠΓΔΜ, αλλά και με το μεγάλο αστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην μελέτη του Επιμελητηρίου που αφορά τη μείωση της φορολογίας των καυσίμων στο νομό μας, στην πρωτοποριακή δράση του Ηλεκτρονικού Δημοπρατήριου κ.α.

Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα της αξιοποίησης των Ελλήνων επιχειρηματιών της διασποράς, με την κ. Τεκτονίδου να δείχνει ιδιαίτερο προς αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης, η γ. γραμματέας δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας της με το Επιμελητήριο, προκειμένου να κωδικοποιηθούν συγκεκριμένες προτάσεις σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εξωτερικών και όχι μόνο.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Τεκτονίδου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο και τα προαναφερθέντα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας, επισκέφτηκε βιομηχανικές μονάδες που εδρεύουν στη περιοχή της Νέας Σάντας.

Εκεί, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε μεγάλες μονάδες με σημαντική παρουσία στην εθνική μας παραγωγή, η λειτουργία των οποίων εντυπωσίασε ιδιαίτερα την κ. Τεκτονίδου.

Η πρώτη στάση έγινε στην Anatomic Help του Παναγιώτη Γιαννούλη, όπου η επίσκεψη διήρκεσε πάνω από μια ώρα λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος που παρουσίασε για την κ. Τεκτονίδου η λειτουργία της μονάδας.

Κατά τη διάρκειά της επίσκεψης, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έκανε μια αναλυτική παρουσίαση για τη μονάδα παραγωγής ορθοπαιδικών προϊόντων, που χάρη στο γεγονός ότι είναι κατά 80% εξαγωγική κατάφερε ν` αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο τις συνέπειες της κρίσης.

Επόμενη επιχείρηση ήταν η FIERATEX της οικογένειας Ανεζουλάκη, η οποία έχει πλέον καταστεί η μεγαλύτερη στο είδος της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια!

Σύμφωνα και με την ενημέρωση που έγινε και από τους υπεύθυνους της εταιρείας, πρόκειται για μια βιομηχανία κάθετα δομημένη, που δημιουργεί προϊόντα (υφάσματα) ποιοτικά, μέσω ενός υπερσύγχρονου εξοπλισμού, σ` ένα εργοστάσιο που καλύπτει 45 στρέμματα.

Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν με την επιχείρηση Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ), που την χαρακτηρίζουν η καινοτομία, η ποιότητα και η οικολογία, με παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, βιοκλιματικού σχεδιασμού και καθαρών τεχνολογιών.

Όπως τονίστηκε από τους υπεύθυνους της μονάδας, η εταιρεία διαθέτει σήμερα το πιο σύγχρονο και αυτοματοποιημένο εργοστάσιο του κλάδου στη χώρα μας, με προϊόντα που προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η περιοδεία της ιδιαίτερα εντυπωσιασμένης κ. Τεκτονίδου ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρατέθηκε για την ίδια και την αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου που την συνόδευε, από τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Σχολιάστε