My Twitter Feed

13 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Προσλήψεις …χθες για την υγεία” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ετοιμότητα ενόψει “Μήδειας” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

“Ο εμβολιασμός δεν πάει καλά” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΒΙΠΕΚ: Υπέρ αλλά μη τοξικά -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Γεωργαντά για Βιβλιοθήκη -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Για τα διόδια σε Ευζώνους

Υπέρ της δημιουργίας διοδίων στους Ευζώνους “με σκοπό να περιοριστεί η οικονομική αιμορραγία προς τα Σκόπια”, τάχθηκε ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ, Αναστάσιος Καζαντζίδης, στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Πολύκαστρο.

kazantzidisΣυγκεκριμένα, απαντώντας στις τοποθετήσεις κατοίκων της περιοχής και του αντιδημάρχου Παιονίας, Γιάννη Αδαμόπουλου, αναφέρθηκε στις ενέργειες που είχε κάνει προς τον τέως πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για να ανοίξουν τα διόδια στους Ευζώνους, καθώς και στη συνεργασία του με τον τότε Γ.Γ. Δημοσίων Έργων, Στράτο Σιμόπουλο, για το θέμα.

“Δεν προχώρησε το άνοιγμα των διοδίων επειδή έκλεισε το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας”, είπε ο κ. Καζαντζίδης, προσθέτοντας ότι το θέμα βρίσκεται σήμερα στα συρτάρια της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΑΕ.

Εξ` άλλου, ο πολιτευτής της ΝΔ αναφέρθηκε “στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει η ΝΔ προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ΧΑ”.

Στο πλαίσιο της Συνέλευσης, ο κκ. Καζαντζίδης συναντήθηκε με τον Θ. Καράογλου, ενώ για την “άψογη οργάνωση της Συνέλευσης” συνεχάρη τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Κ. Βιολιτζή, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Παιονίας, Αστ.Τάτση και όλα τα τοπικά στελέχη του κόμματος στην Παιονία για την παρουσία τους.

Σχολιάστε