My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Βολές Γεωργαντά για προσφυγικό

georgantasΑσύντακτη χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, καθότι -όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM»- γύρω στους 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες στοιβάζονται στη μεθόριο με την ΠΓΔΜ κι αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στη Σύνοδο Κορυφής τότε η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική.

“Θα δούμε συνθήκες μετά τη Δευτέρα, που νομίζω θα μας τρομάξουν όλους», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, τονίζοντας ότι “ο συνωστισμός στα σύνορα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τηρείται κάποια σειρά προτεραιότητας στις εκροές και οι πρόσφυγες προσπαθούν να φθάσουν στην Ειδομένη για να βρίσκονται κοντά στο σημείο εξόδου, ενώ δεν υπάρχει και η δυνατότητα ελέγχου όσων κατευθύνονται προς τη συνοριακή διάβαση με την ΠΓΔΜ”.

«Σε αντίθεση με τα κέντρα μετεγκατάστασης, όπου υπάρχει ένα συντεταγμένο σχέδιο, η Ειδομένη είναι η πιο ασύντακτη περιοχή», είπε ο κ. Γεωργαντάς, προσθέτοντας ότι “η ροή προς το συνοριακό πέρασμα έπρεπε να γίνεται με τρόπο συντεταγμένο μετά την πιστοποίηση των προσφύγων”.

Όσο για το κέντρο μετεγκατάστασης Χέρσου, επεσήμανε ότι  οι πρόσφυγες το εγκαταλείπουν και φτάνουν πεζή μέχρι τα σύνορα για να βρίσκονται όσο γίνεται πιο κοντά στην πύλη εξόδου από την Ελλάδα.

Σχολιάστε