My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Απαξιούν ν` απαντήσουν για το ΦΑ του Κιλκίς

fysiko-aerioΗ τρικομματική συγκυβέρνηση απαξίωσε ν` απαντήσει στην ερώτηση για το δίκτυο Φυσικού Αερίου, που κατέθεσε προ καιρού στη Βουλή η βουλευτής Β` Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου.

“Θεωρούμε απαράδεκτη την στάση της συγκυβέρνησης έναντι τέτοιου μεγέθους προβλημάτων και ευελπιστούμε ότι θα επανεξετάσει την στάση της. Τονίζουμε όμως ότι τέτοιου είδους  απαξίωση τόσο σοβαρών προβλημάτων επιτείνει τόσο την κοινωνική δυσφορία  όσο και την κατακραυγή. Οφείλετε θεσμικά να επιλύσετε το ζήτημα όταν ο Ελληνικός λαός ζει στα όρια της εξαθλίωσης”, τονίζουν για το θέμα οι ΑΝ.ΕΛΛ. υπογραμμίζοντας σε ανακοίνωσή τους και τα εξής:

Η υπ. αριθμόν 3359/24/10/12 ερώτηση της Βουλευτού Β΄ Θεσ/νικης θίγει μια πολύ σημαντική παράμετρο οικονομικής αλλά και περιβαλλοντολογικής «επιβίωσης », της  παροχής φυσικού αερίου στο Κιλκίς.

Στο νομό Κιλκίς, που πλήττεται από δριμύ χειμώνα, αν και εφάπτεται του βασικού άξονα μεταφοράς του φυσικού αερίου, δεν υπάρχει φορέας διαχείρισης . Αν και υπάρχει η κατάλληλη υποδομή, το δίκτυο υφίσταται, και οι νέες οικοδομές διαθέτουν την ανάλογη εγκατάσταση, καθώς και τα  καίρια δημόσια κτήρια, το δίκτυο εξακολουθεί να βρίσκεται σε αχρηστία και να φθείρεται ανεπανόρθωτα.

Αλλεπάλληλες ενέργειες έχουν γίνει ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα χωρίς όμως η πολιτεία να ευαισθητοποιηθεί και να ανταποκριθεί. Οι πολίτες του Κιλκίς εξακολουθούν να εμπαίζονται και να παραπλανούνται, χωρίς να βρίσκουν λύση στο αδιέξοδο τους.

Με την συγκριμένη ερώτηση προσπαθήσαμε να ενεργοποιήσουμε την πολιτεία , η οποία όμως θεώρησε ανάξιο λόγου το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν μπήκε στην διαδικασία απάντησης της ερώτησης.”

 

Σχολιάστε