My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανακοινωθηκε ο συνδυασμος του ΠΑΣΟΚ Κιλκις

Με τους δυο βουλευτές του, Θ. Παραστατίδη και Γ. Φραγγίδη, καθώς και τους Δοξάκη Αναστασόπουλο, Λεωνίδα Δημητριάδη και Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, κατεβαίνει το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας στις εκλογές που – επιτέλους – ορίστηκαν σήμερα για τις 6 Μαίου.

Ως γνωστόν, ο Θ. Παραστατίδης έλαβε 13.277 ψήφους στις εκλογές του 2009, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον συνδυασμό μετά τον Γ. Φλωρίδη (13.654). Εκλέχτηκε βουλευτής, αφού για 3η φορά στην ιστορία του το ΠΑΣΟΚ έβγαλε δυο βουλευτές στο νομό μας.

Ο Γ. Φραγγίδης έλαβε τότε 2.273 ψήφους, ήλθε τρίτος κι έγινε βουλευτής μετά την παραίτηση Φλωρίδη, πέρσι τον Ιούνιο. Για ένα μικρό διάστημα ήταν ο μόνος βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς αφού ο κ. Παραστατίδης είχε διαγραφεί – προσωρινά, απ` ότι αποδείχτηκε – απ` την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης είναι γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς και κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής. Πρωτάρης σ` αυτό είναι κι ο Δοξάκης Αναστασόπουλος, ο οποίος όμως διετέλεσε επί 16 συναπτά έτη δημοτικός σύμβουλος Ευρωπού, ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον κ. Μπόλαρη. Μεγάλο του ατού, το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ που προέρχεται απ` την Παιονία.

Όσο για την Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην πολιτική κονίστρα. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη  και έζησε τα παιδικά της χρόνια  στο Ελευθεροχώρι. Είναι διδάκτωρ των Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Tuebingen και προσελήφθη απ` την κυβέρνηση Γ. Παπανδρεόυ στον τομέα της Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ.

Άρα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς θ` αναγράφονται τα εξής ονόματα μ` αλφαβητική σειρά:

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΞΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχολιάστε