My Twitter Feed

13 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Προσλήψεις …χθες για την υγεία” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ετοιμότητα ενόψει “Μήδειας” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

“Ο εμβολιασμός δεν πάει καλά” -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΙΒΙΠΕΚ: Υπέρ αλλά μη τοξικά -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

Ενημέρωση Γεωργαντά για Βιβλιοθήκη -

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

“Έψαλεν άσματα του Θεοδωράκη”

fakelos2Και νέα αποκάλυψη σχετικά με φακελωμένο Κιλκισιώτη κάνει σήμερα Τετάρτη η ιστοσελίδα tvxs.gr. Στο δημοσίευμα παρατίθεται αναφορά της Διεύθυνση Χωροφυλακής Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του φακελωμένου συντοπίτη μας υπέπεσε στο “έγκλημα” της παρακολούθησης προεκλογικής συγκέντρωσης της ΕΔΑ στο Κιλκίς με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Ηλία Ηλιού, στις 7 Σεπτεμβρίου 1963. Και νά `ταν μόνο αυτό; Πήγε και σε συγκέντρωση με τον Λεωνίδα Κύρκο στις 19 Οκτωβρίου 1963, καθώς και σε άλλη με τον Μίκη Θεοδωράκη στις 8 Μαίου 1965.

Στις ως άνω συγκεντρώσεις “εθεάθη να χειροκροτή και να ζητωκραυγάζη τα ρηθέντα υπό των ομιλητών”, ενώ “κατά τας εκλογάς των ετών 1958 – 61 – 63 εξεδηλώθη υπέρ της κομ/κής παρατάξεως (σ.σ. ΕΔΑ) και εξεφράζετο ευμενώς υπέρ της πολιτικής της, λέγων ότι εάν κυβερνήσει η ΕΔΑ η Ελλάς θα σωθή και θα δη προκοπή ο τόπος”!

Η Διεύθυνση Χωροφυλακής Κιλκίς προσθέτει επίσης ότι ο πατέρας του φακελωμένου “υπηρέτησεν εις τον Μον. ΕΛΑΣ μέχρι της συμφωνίας της Βαρκίζης”, η μητέρα του “εμφορείται υπό κομ/κών φρονημάτων, και κατά τας εκάστοτε εκλογές εξεδηλώθη υπέρ της κομ/κής παρατάξεως”, ενώ ο θείος του “τυγχάνει Κ/Σ (σ.σ. κομουνιστοσυμορίτης, για όσους δεν γνωρίζουν τα ακριτόλεξα της εποχής!) και βαρύνεται με “αντεθνικήν δράσιν”.

Όσο για τον ίδιο τον φακελωμένο (σμηνίτης), “διάκειται συμπαθώς προς την αριστεράν ως καταφαίνεται εκ πληροφοριών ημετέρου δικτύου, εις δε συζητήσεις με συναδέλφους του εκφράζεται υπέρ της αριστερής παρατάξεως”. Και το …αποκορύφωμα; “Την 15-12-66 εν ΣΤΥΛΙΔΑ ευρισκόμενος εν ευθυμία και μετά ομάδας αριστερών πολιτών έψαλεν άσματα του Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ”.

Δείτε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα ΕΔΩ.

Σχολιάστε